«Προσπαθούν να καμουφλάρουν την ανίερη συμμαχία»

Από inpaok.com: Απάντηση σε δημοσιογράφο, γνωστό φίλο της ΑΕΚ, Άρη Ασβεστά, που έκανε λόγο για δήθεν στοχοποίηση του σπίκερ του Cosmote TV από τον ΠΑΟΚ, μετά την άκρως προκλητική μετάδοση του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έδωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Λευτέρης Δούκας.
Πηγή: inpaok.com
«Προσπαθούν να καμουφλάρουν την ανίερη συμμαχία»

Με ανάρτηση του στα social media, το στέλεχος του Δικεφάλου, έκανε λόγο μάλιστα για προσπάθεια «καμουφλαρίσματος» μιας ανίερης συμμαχίας που βρίσκεται στα σπάργανα.

Αναλυτικά , τα όσα έγραψε:

«Άρης Ασβεστάς: Πρώην επαναστάτης του γλυκού νερού κι εσχάτως, δημοσιογραφικός χαμαιλέοντας.

Προσπερνώντας την ουσία (εφεύρεση πέναλτι σε στοπάρισμα με το στήθος!!!!, εκτός περιοχής!!!!!), συγκρίνει τις ενστάσεις για τη χθεσινή προκλητική μετάδοση, με την περίπτωση Σπυρόπουλου!

Ο τελευταίος κατά γενική ομολογία, είναι ο πιο καταρτισμένος δημοσιογράφος στο χώρο του γι αυτό και μεταδίδει αγώνες για το PAOK TV, χωρίς εξαρτήσεις. Σχολιάζοντας ελεύθερα, όλες τις φάσεις, ανεξαιρέτως.

Όσο για τα περί μιμητισμού, ας τα αναζητήσει στην αγαπημένη του ομάδα και στο πρωτάθλημα που έκλεψε προ διετίας, στα χαρτιά.

Εκεί σίγουρα, θα εντοπίσει και μάλιστα σε φωτογραφία, την «απολύτως καμία διαφορά» που προσπαθεί απεγνωσμένα να μας προσάψει, επιχειρώντας ταυτόχρονα να καμουφλάρει την ανίερη συμμαχία που κυοφορείται...»

Διαβάστε ακόμη...