«Κομβικό σημείο για τον ΠΑΟΚ»

Απο inpaok.com: Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε για τον Δικέφαλο
Πηγή: inpaok.com
«Κομβικό σημείο για τον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να αλλάξει την κακή εικόνα των τελευταίων του αγώνων, αρχής γενομένης από το σημερινό (5/2) ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κούλης Αποστολίδης μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο και καλείται να αντιδράσει άμεσα, ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στις 23 Φεβρουαρίου.

Αρχικά τόνισε: «Είναι γεγονός ότι φέτος η ομάδα δεν περπατά καλά. Ήρθε καπάκι το αποτέλεσμα και η εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι έχει φέρει την ομάδα σε ένα σημείο δυσμενές ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Είναι φυσιολογικό να μας απασχολεί αυτό το πράγμα. Η κίνηση αυτή του Σαββίδη είναι φυσιολογική και επιβεβλημένη. Είναι πολύ κομβικό σημείο για τον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι με αυτή την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας πρέπει να έχουν χτυπήσει κουδουνάκια και η ομάδα να αντιδράσει. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα είναι κομβικά. Είναι ευκαιρία να αντιδράσει και να θεμελιώσει την πρόκριση και μετά να κερδίσει και τον ΟΦΗ και να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς με τον Παναθηναϊκό».

Για την αντίδραση των παικτών και του προπονητή: «Είναι παίκτες, έχουν εγωισμό και παίζουν μπάλα. Έχουν επίγνωση του στόχου του ΠΑΟΚ και του προβλήματος που υπάρχει. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο προπονητής. Πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να σκεφτεί για το τι σύνθεση θα κατεβάσει, κάτι νεωτεριστικό. Θα πρέπει να σκεφτεί πάρα πολύ. Υπάρχει η ιδανική ενδεκάδα που θα ανταποκριθεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό».

Διαβάστε ακόμη...