ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και τώρα… Κύπελλο

Aπό thessports.gr: Λίγες ημέρες μετά από την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός "συγκρούονται" σήμερα (5/2, 21:30) στην Τούμπα, στον πρώτο μεταξύ τυς προημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας.
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και τώρα… Κύπελλο

Οι ασπρόμαυροι που ηττήθηκαν με 2-0 στην Αθήνα, προσδοκούν σε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και σε ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Βέρνμπλουμ, Ζαμπά και Κρέσπο, τον ανέτοιμο Ελ Καντουρί, ενώ εκτός έμειναν και οι Ζίβκοβιτς, Λέο Μάτος, οι Μιχάι και Στοχ.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός

Από την άλλη ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να δώσει μεγαλύτερο βάρος στη μεσαία γραμμή χρησιμοποιώντας τριάδα τους Ανουάρ, Κουρμπέλη και Δώνη.

Πιο αναλυτικά, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, τετράδα στην άμυνα οι Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Ινσούα, στη μεσαία γραμμή οι Κουρμπέλης, Ανουάρ και Δώνης, στα πλάγια θα είναι οι Νάγκι, Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μακέντα.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι: Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπουζούκης, Περέα, Θεοχάρης, Νούνες, Καμπετσής και Αλεξανδρόπουλος.

Διαβάστε ακόμη...