«Ίσως προκρίνονταν και ο ΠΑΟΚ αν…»

Από inpaok.com: Ο προπονητής της Βόννης, Κρις Ο' Σι, μετά από την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ me 103-84, τόνισε ότι η πολύ κακή άμυνα τους αλλά και η καλή επίθεση του Δικεφάλου οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.
Πηγή: inpaok.com
«Ίσως προκρίνονταν και ο ΠΑΟΚ αν…»

Αναλυτικά επισήμανε: «Ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά τα πήγε πολύ καλά κυρίως στην επίθεση. Εμείς παίξαμε μια καταστροφική άμυνα. Χάσαμε την ευκαιρία να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Κυρίως πρέπει να διορθώσουμε την κακή βαθμολογική μας θέση στη γερμανική λίγκα και αν θέλουμε να προχωρήσουμε παρακάτω στο BCL να μην παίζουμε με τέτοιο τρόπο στην άμυνα γιατί είναι απαράδεκτος».

Φρέιζιερ: «Με αλλαγές νωρίτερα, ίσως ο ΠΑΟΚ προκρινόταν»

Ο Μπράντεν Φρέιζιερ από την πλευρά του τόνισε ότι αν ο ΠΑΟΚ είχε κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ νωρίτερα ίσως να είχε προκριθεί!

Αναλυτικά είπε: «Ερχόμενοι γι' αυτό το παιχνίδι ξέραμε ότι με νίκη θα διεκδικούσαμε την πρώτη θέση. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν καλοί αλλά στα υπόλοιπα όχι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε και πως θα προχωρήσουμε από δω και πέρα».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ τους νίκησε δύο φορές και αν θα άξιζε την πρόκριση: «Ο ΠΑΟΚ πρόσθεσε αρκετά νέα πρόσωπα αν είχε κάνει κάποιες διαφοροποιήσεις νωρίτερα ίσως να ήταν στην πρώτη τετράδα».

Διαβάστε ακόμη...