Η διαχείριση του Μάτος πριν και μετά τον Παναθηναϊκό

Από sdna.gr: Ο Λέο Μάτος έμεινε εκτός αποστολής από το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και μπορεί από ορισμένους να εκλαμβάνεται ως ένα μήνυμα από τον Φερέιρα, η πραγματικότητα -ωστόσο- είναι διαφορετική.
Πηγή: sdna.gr
Η διαχείριση του Μάτος πριν και μετά τον Παναθηναϊκό


Καθ΄όλη την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρήθηκε από ίωση που «κόλλησε» από τα παιδιά του και κατάφερε να μπει τις τελευταίες ημέρες -πριν την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ- σε κανονικούς ρυθμούς προγράμματος, ανεβάζοντας στροφές προκειμένου να προλάβει το ματς του πρωταθλήματος με τους «πράσινους».

Ο Μάτος αγωνίστηκε κανονικά στο ΟΑΚΑ αλλά μετά το τέλος του αγώνα, έδειξε ακόμη πιο εξασθενημένος και επιβαρυμένος. Με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, ανέβασε και πάλι πυρετό.

Με δεδομένο πως ο Μάτος δεν ήταν στο 100% και δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια για τον Αμπέλ Φερέιρα, προτιμήθηκε να προστατευθεί ο ποδοσφαιριστής ενόψει και της συνέχειας. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να του δώσει χρόνο να επανέλθει πλήρως και να ξεκουραστεί προκειμένου να μπει εκ νέου στο ματς πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...