Πάει σε αλλαγές σχήματος – ο κομβικός ρόλος του Μπίσεσβαρ

Από sfina.gr:Παίκτες "κλειδιά" φαίνεται ότι θα επαναφέρει στην 11άδα ο Αμπέλ Φερέιρα στον αυριανό πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: sfina.gr
Πάει σε αλλαγές σχήματος – ο κομβικός ρόλος του Μπίσεσβαρ

Θεωρείται σχεδόν δεδομένο με βάση την λογική ότι θα επαναφέρει τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ως "δεκάρι" πίσω από τον επιθετικό. Ο Μπίσεσβαρ ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του ΠΑΟΚ σε όλα τα καλά παιχνίδια της ομάδας μέχρι τώρα στη σεζόν.

Με τον Ολλανδό στην 11άδα η ομάδα μεσοεπιθετικά γίνεται σαφέστατα πιο ποιοτική και έχει περισσότερο την κατοχή της μπάλας, κάτι που έλειπε πολύ από τον δικέφαλο στον πρόσφατο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Θέση στην 11άδα διεκδικούν και οι Δημήτρης Πέλκας και Τσούμπα Άκπομ για να κάνουν την ομάδα πιο πιεστική μπροστά και να δώσουν πιο γρήγορο ρυθμό, ταχύτητα αντίδρασης και πάθος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, που ήταν άτονος και νωθρός στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα πήγαινε σε δεύτερο χρόνο στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, έλειπε η ταχύτητα και ο ρυθμός της ήταν τέτοιος που δεν προβλημάτιζε καθόλου τον αντίπαλο, ήταν απόλυτα προβλέψιμος.

Ο σχεδιασμός του Φερέιρα για τον πρώτο προημιτελικό περιστρέφεται γύρω από την αύξηση της έντασης και του ρυθμού ανάπτυξης της ομάδας, ούτως ώστε να κλείσει τον Παναθηναϊκό στα καρέ του, σφυροκοπώντας τον για το γκολ και την νίκη που θα δώσει προβάδισμα πρόκρισης.

Διαβάστε ακόμη...