Αναβίωση όχι και τόσο καλών αναμνήσεων

Aπό thessports.gr: Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε κατά τη θητεία του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Γιόζιπ Μίσιτς, «αναβίωσαν» σήμερα μετά την κατάθεση του Κροάτη στο δικαστήριο.
Πηγή: thessports.gr
Αναβίωση όχι και τόσο καλών αναμνήσεων

Ο μέσος του ΠΑΟΚ υπήρξε θύμα οπαδικής βίας, μετά από ένα ντου στην προπόνηση των «λιονταριών».
Η δίκη για το περιστατικό της επίθεσης των οργανωμένων οπαδών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ της ομάδας συνεχίζεται στην Πορτογαλία.

Σήμερα ήταν η σειρά του Γιόζιπ Μίσιτς να καταθέσει μέσω Skype, όπως και οι περισσότεροι μάρτυρες, με τα λεγόμενα του Κροάτη να σοκάρουν:

«Ένας φύλακας προσπάθησε να κλείσει την πόρτα αλλά υπήρχαν αρκετοί απ΄έξω και κατάφεραν να μπουν μέσα. Βρισκόμουν στην αριστερή πλευρά των αποδυτηρίων, όταν εισέβαλαν, κραυγάζοντας. Είδα σπρωξίματα. Είχα ένα δυσάρεστο προαίσθημα και χτυπήθηκα από μια ζώνη στο κεφάλι ενώ ο τύπος που με χτύπησε, φορούσε ήδη τη ζώνη του. Ήταν ντυμένοι στα μαύρα. Εγώ φορούσα μια γκρι μπλούζα και όχι τα αθλητικά ρούχα της Σπόρτινγκ».

Αναφορικά με το γεγονός πως δέχθηκε επίθεση με τη ζώνη, ο Μίσιτς σημείωσε: «Ο άνθρωπος που με επιτέθηκε ήταν ο μοναδικός που είδα να φοράει ζώνη».

Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία στις απειλές που υπήρχαν ενώ στη συνέχεια τόνισε πως: «Είδα κι άλλες επιθέσεις στην άλλη πλευρά αλλά δεν κατάλαβα εκείνη την ώρα σε ποιους επιτέθηκαν».

Σύμφωνα με τον μέσο του ΠΑΟΚ, η επίθεση κράτησε 45 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια άναψαν έναν πυρσό και αποχώρησαν, γεμίζοντας με καπνούς τα αποδυτήρια: «Σκέφτηκα πως βρίσκονται εκεί λόγω των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας εκείνη την περίοδο».

Διαβάστε ακόμη...