Μεγάλο πλήγμα με Κρέσπο

Από paok24.com:Καλούμενος να ξαναβρεί το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί και απώλειες κομβικών του ποδοσφαιριστών, όπως αυτή του Άνχελ Κρέσπο.
Πηγή: paok24.com
Μεγάλο πλήγμα με Κρέσπο

Ο Ισπανός υποβλήθηκε τελικά σε επέμβαση στην Ισπανία, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον τένοντα.

Ο Κρέσπο έχασε ήδη έναν μήνα, καθώς η αλήθεια είναι ότι αρκετά δεν πήγαν καλά στη διάγνωση και την αποθεραπεία του τραυματισμού του, κάτι που πρέπει να διερευνηθεί και σίγουρα να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν.

Μετά την επέμβαση ο Ισπανός θα χρειαστεί τουλάχιστον 1,5 με 2 μήνες για να επανέρθει πλήρως σε αγωνιστική δράση, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα τον στερηθεί στο μεγαλύτερο μέρος που απομένει στη σεζόν.

Το πλήγμα είναι τεράστιο, καθώς εκτός από την εμπειρία και το δέσιμο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες ο Κρέσπο ήταν εγγύηση σιγουριάς στα μετόπισθεν, διαθέτοντας στο αγωνιστικό του παλμαρέ χαρακτηριστικά που βοηθούσαν πολύ στον τρόπο ανάπτυξης του ΠΑΟΚ.

Το βέβαιο είναι πως πρόκειται για μία δεδομένη απώλεια, την οποία ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του καλούνται να διαχειριστούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...