Για του χρόνου η όποια τιμωρία ΠΑΟΚ ή Ξάνθης, εάν υπάρξει…

Από sfina.gr: Μετά τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για την πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης, αλλά και την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού,
Πηγή: sfina.gr
Για του χρόνου η όποια τιμωρία ΠΑΟΚ ή Ξάνθης, εάν υπάρξει…

όλοι περιμένουν να μάθουν το σκεπτικό της απόφασης, αλλά υπάρχει δρόμος μπροστά, για την οριστικοποίηση της απόφασης των δικαιοδοτικών οργάνων...

σε σημείο ώστε να υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί τελικά εάν τιμωρηθούν από την Εφέσεων της ΕΠΟ, όπου θα καταλήξει η υπόθεση, μετά τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας, να ισχύσει για το επόμενο πρωτάθλημα και όχι για το τρέχον.

Η τροποποίηση του άρθρου 69 ΠΣΡ. 12 Ν. 2725/99 αναφέρει ότι "σε περίπτωση που η παράβαση διαπιστώνεται μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, η ποινή επιβάλλεται για το επόμενο επαγγελματικό πρωτάθλημα" και επίσης το θέμα της πολυϊδιοκτησίας που τιμωρείται απευθείας απότον αθλητικό Νόμο έχει απαλειφθεί από τον ΚΑΠ, από τον περασμένο Αύγουστο!

Επίσης πρέπει να γίνει γνωστό ότι δεν προβλέπεται χρονοδιάγραμμα καθαρογράφησης του σκεπτικού της απόφασης της ΕΕΑ, διαβίβασης στην ΕΠΟ στο πρωτοβάθμιο όργανο κλπ κλπ, άρα δεν αποκλείεται η απόφαση για τον ΠΑΟΚ, που πιθανότατα θα είναι αθωωτική για την πολυιδιοκτησία, να βγει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, άρα να μην τομωρηθεί από φέτος ο ΠΑΟΚ, αλλά από τη νέα αγωνιστική περίοδο και φέτος να κυλήσει κανονικά το πρωτάθλημα έως και τα πλέι οφ.

Διαβάστε ακόμη...