Ένα… μάγκικο διπλό!

Από inpaok.com: Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, πήρε μεγάλη νίκη μέσα στη Νίκαια με 26-28, κόντρα στον Ιωνικό, για την 14η αγωνιστική της Handball Premier.
Πηγή: inpaok.com
Ένα… μάγκικο διπλό!

Μπορεί να φαίνεται ως δεδομένο (και έτσι πρέπει να είναι) μια τέτοια νίκη για τον Δικέφαλο, όμως πάντα υπάρχουν και οι δυσκολίες.

Δεν είναι κρυφό πως το τμήμα του χάντμπολ δεν περνά και τις καλύτερές του μέρες, όμως ο ΠΑΟΚ είναι πάντα δυνατός κυρίως εξαιτίας του βάρους της φανέλας που κουβαλά και σαν σύλλογος, αλλά και σαν τμήμα χάντμπολ.

Όλα αυτά πρέπει να ειπωθούν, γιατί μπορεί μια νίκη κόντρα στον Ιωνικό να θεωρείται δεδομένη, για έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ, αλλά τα δεδομένα ήταν κάπως διαφορετικά σε αυτό το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Ιωνικός είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στην φετινή Handball Premier, με τον Δικέφαλο να έχει όχι μια, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά οκτώ απουσίες.

Ο Αλέξανδρος Παπαβασίλης παρέταξε την ομάδα του και πήρε τη νίκη, χωρίς τους Πετρίδη, Κεσίδη, Ιωαννίδη και Τσεσμετζίδη που έτσι και άλλιως έχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, αλλά και χωρίς τους Τσέγιοβιτς, Λοΐζο, Ελευθεριάδη και Γιώργο Παπαβασίλη.

Και ενώ ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά έμεινε πίσω με 8-4, έδειξε χαρακτήρα και στο δεύτερο ημίχρονο δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του, προηγήθηκε ακόμα και με επτά τέρματα στο 48' και τελικά πήρε τη νίκη με 26-28.

Διαβάστε ακόμη...