Το γυαλί ράγισε…

Από inpaok.com: Και τώρα... τρέχουμε, είναι ο καλύτερος τίτλος που μπορεί να συνοδεύσει αυτή την στιγμή τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και χρειάζεται ένα μικρό σπρώξιμο για να πέσει οριστικά.
Πηγή: inpaok.com
Το γυαλί ράγισε…

Η ήττα από τον Κολοσσό στο Παλατάκι, η οποία δεν είναι καταδικαστική, αλλά τον φέρνει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, καθώς πλέον υπολείπεται από τους Ροδίτες 3 νίκες μαζί με την διαφορά, κάνει τον Δικέφαλο να σκέφτεται ποια άλλη ομάδα μπορεί να «καπελώσει», καθώς τα περιθώρια στενεύουν, και οι αγωνιστικές τελειώνουν, και αν κάποιοι επαναπαύθηκαν στο γεγονός ότι «οι ασπρόμαυροι» θα κερδίσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες και θα σωθούν, τώρα θα πρέπει να βγάλουν τα κουμπιουτεράκια στη φόρα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κώστας Χαραλαμπίδης υπέβαλε την παραίτησή του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία πρέπει να πάρει άμεσα την οριστική απόφαση, γιατί χρόνος για σκέψη και μελέτη δεν υπάρχει. Η εξέλιξη αυτή, δεν εκπλήσσει όσους γνώριζαν την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα εδώ και καιρό, καθώς ο coach Μπίδης ένιωσε ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι άλλο στην ομάδα, πράγμα απολύτως κατανοητό, από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας του.

Οι κακές οι γλώσσες, θα πουν ότι αυτό θα έπρεπε να γίνει όταν του ζητήθηκε να αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει ούτε χρόνος αλλά ούτε και διάθεση για throwback.

Μέσα σε όλα, στο παιχνίδι με τον Κολοσσό υπήρξαν και τα πρώτα σοβαρά δείγματα των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του Δικεφάλου, Μάλκομ Ρετ και Τζακόρει Ουίλιαμς, οι οποίοι είναι αμφίβολο το κατά πόσο θα μπορέσουν να βοηθήσουν παραπάνω από τους Ουίγκινς και Νόουλς, οι οποίοι θυσιάστηκαν για να έρθουν οι δύο Αμερικάνοι φόργουορντ. Τα πρώτα δείγματα πάντως, δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, ενώ χρόνος για ομαλή προσαρμογή και ένταξη στο κλίμα της ομάδας, αγνοείται.

Χειρότερο στιγμιότυπο της βραδιάς, τα λαϊκά δικαστήρια μετά το τέλος του αγώνα, με μερίδα αγανακτισμένων φίλων του Δικεφάλου να μπαίνουν στο γήπεδο και να τα ρίχνουν σε παίκτες και προπονητή, αφού πρώτα υπήρξε έντονος διάλογος με τον team manager της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, Νίκο Σταυρόπουλο, ο οποίος βρέθηκε εκεί ώστε να υπερασπιστεί την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει... διαλυμένος, και όσο τραγικό και αν ακούγεται στα αυτιά των φίλων ενός τμήματος που έχει πανηγυρίσει δύο ευρωπαϊκά τρόπαια, ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι πιο κοντά από πότε, και ίσως πρέπει ο καθένας να αναρωτηθεί, αν εν έτη 2020 γίνονται θαύματα...

Διαβάστε ακόμη...