Να γυρίσει άμεσα ο... διακόπτης

Απο paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι κι ο Αμπέλ Φερέιρα καλείται να ανακατέψει την τράπουλα, με φόντο την Τετάρτη
Πηγή: paok24.com
Να γυρίσει άμεσα ο... διακόπτης

Καιρός για... δάκρυα κι αναθεματισμό, δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ, καθώς το βράδυ της Τετάρτης ακολουθεί ο πρώτος προημιτελικός με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του, έφυγαν με άδεια χέρια χθες το βράδυ από το ΟΑΚΑ, με την ομάδα να παρουσιάζεται κατώτερη των προσδοκιών απέναντι στο "τριφύλλι".

Ο Πορτογάλος, επέμεινε στον ίδιο σχηματισμό και πάλι με τα τρία χαφ και τον Μίσιτς σε ρόλο δεκαριού, κάτι που δεν του βγήκε ούτε χθες στο ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟΚ δεν είχε ένταση, δεν είχε καθαρό μυαλό και δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση στην πίεση που του άσκησε ο αντίπαλος.

Ο Παναθηναϊκός είχε ενέργεια κι ένταση, με τον "Δικέφαλο" να πληρώνει ό,τι λάθος έκανε στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο στον ΠΑΟΚ πρέπει να γυρίσει άμεσα ο διακόπτης.

Το βράδυ της Τετάρτης, υπάρχει ο πρώτος προημιτελικός με τους "πράσινους" στην Τούμπα (21:30), με τον Πορτογάλο τεχνικό να καλείται να ανακατέψει την τράπουλα και να κάνει αλλαγές στο σχήμα, με φόντο την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με φόντο τη συνέχεια στο θεσμό του Κυπέλλου.

Η προετοιμασία ξεκινάει ουσιαστικά σήμερα για τον ΠΑΟΚ, με τον Φερέιρα να καταστρώνει τα πλάνα του με φόντο την Τετάρτη, ενώ παίκτες όπως ο Πέλκας, ο Μπίσεσβαρ, ο Αουγκούστο κι ο Ακπόμ διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.

Διαβάστε ακόμη...