«Μας εξέπληξε τακτικά ο Παναθηναϊκός...»

Από sdna.gr: Η ήττα από τον Παναθηναϊκό ταρακούνησε για τα καλά τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να κάνουν την αυτοκριτική τους και να στρέψουν άμεσα την προσοχή τους στο ματς Κυπέλλου.
Πηγή: sdna.gr
«Μας εξέπληξε τακτικά ο Παναθηναϊκός...»

Τι ανέφερε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μετά το τέλος του παιχνιδιού, μιλώντας στο SDNA...

Η πρωτιά περνούσε από το ΟΑΚΑ, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ακριβά μια ακόμη -επιεικώς- μέτρια εμφάνιση, γνώρισε την ήττα και για πρώτη φορά μετά από 69 σερί παιχνίδια, δεν βρήκε δίχτυα. Το βράδυ της ήττας από τον Παναθηναϊκό ήταν δύσκολο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ωστόσο, όπως δήλωσε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς η επόμενη ημέρα θα πρέπει να τους βρει με ένα πιο «καθαρό» μυαλό:

«Πάντα είναι δύσκολο όταν χάνεις... Πάντα το επόμενο πρωί σου δείχνει όσα έγιναν το βράδυ. Πρέπει να μάθουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι, να δείξουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα στους επόμενους αγώνες. Ίσως ήταν η κακή μας βραδιά».

Η ερώτηση για το τι δεν πήγε καλά για τον ΠΑΟΚ είναι βέβαιο πως θα αναλυθεί άμεσα... Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί δύο ακόμη φορές στο δρόμο του Δικεφάλου σε διάστημα δέκα ημερών και όπως σημείωσε ο Σέρβος τερματοφύλακας:

«Μας εξέπληξε τακτικά ο Παναθηναϊκός από το πώς έπαιξε.. Είχαμε, όμως, και τις ευκαιρίες μας να σκοράρουμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από εμάς. Ίσως δεν είναι δική μου δουλειά να αναλύσω τι δεν πήγε καλά για εμάς. Σίγουρα θα αναλύσουμε το παιχνίδι μας αλλά θα το κρατήσουμε εντός αποδυτηρίων».

Με δεδομένο πως την Τετάρτη (5/2) ακολουθεί το ματς Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες, η ανασύνταξη επιβάλλεται στις τάξεις του ΠΑΟΚ, με τον Ζίβκοβιτς να σημειώνει: «Πρέπει να επανέλθουμε. Στο Κύπελλο θα είναι διαφορετικά παιχνίδια. Έχουμε δύο ματς μπροστά μας, θα ανασυνταχθούμε και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Όσο για την απώλεια της κορυφής; Είναι σαφές πως η φετινή χρονιά φαντάζει με μαραθώνιο και όλα θα κριθούν στα playoff: «Όλοι ξέρουν ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους, θα δώσουμε την μάχη μας μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Μετά ξεκινούν και τα playoff, τίποτα δεν χάθηκε, είμαστε ακόμη οι πρωταθλητές αυτής της χώρας».

Διαβάστε ακόμη...