Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Οδυσσέας Γλυφάδας

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις της Άννα Κωνσταντινίδου και της Μαρίας Πατερνά στο acpaok.gr, μετά την επικράτηση του Δικεφάλου με 7-1 επί του Οδυσσέα Γλυφάδας.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Οδυσσέας Γλυφάδας

Άννα Κωνσταντινίδου:

«Στο παιχνίδι κυριαρχήσαμε από την πρώτη στιγμή, βγάλαμε πράγματα από τις προπονήσεις στο γήπεδο, μας βοήθησε και ο καιρός αλλά και το γήπεδο που ήταν σε καλή κατάσταση. Η Γλυφάδα είναι μία ομάδα, η οποία πάντα προσπαθεί να μας δυσκολέψει και εντός και εκτός έδρας, δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ αλλά συνεχίζουμε και ελπίζουμε να είναι το πρώτο και το τελευταίο γκολ που θα δεχτούμε.

Για μένα είναι πολύ σημαντικό που βρίσκομαι σ'αυτή την ομάδα γιατί ήταν το όνειρό μου από πολύ μικρή και θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ'όλα τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, τον κ. Κώστα Βαρδαλή και τον κ. Ιορδάνη Στράντζαλη, που μου έδωσαν την ευκαιρία να ρθω σην ομάδα και με πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Παπακώστα, τον γιατρό της ΠΑΕ καθώς και τους φυσικοθεραπευτές που με βοήθησαν με την αποκατάστασή μου, και ένα τεράστιο ευχαριστώ στις συμπαίκτριες και τους προπονητές μου, οι οποίοι με βοήθησαν να επιστρέψω σε μία καλή αγωνιστική κατάσταση μετά από δύο ρήξεις χιαστών και ενάμιση χρόνο αποχής.

Εύχομαι τόσο σε μένα, όσο και στα υπόλοιπα κορίτσια του ΠΑΟΚ αλλά και των άλλων ομάδων, να είναι πάντα γερές και υγιείς... όλα τα καλά έρχονται!».

Μαρία Πατερνά:

«Είχαμε απ' όσο φάνηκε την κυριαρχία του παιχνιδιού, μας βγήκανε όλα όσα δουλέψαμε μέσα στην βδομάδα στις προπονήσεις και γενικά όσα δουλεύουμε αυτούς του μήνες βγαίνουν στο γήπεδο και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματά μας. Όλες μας πιάσαμε υψηλή απόδοση, κάναμε πολλούς συνδιασμούς, πολύ ωραία τελειώματα και πιστεύω δείξαμε ποιές είναι οι πρωταθλήτριες και η ομάδα που κυριαρχεί στην Ελλάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε σ'αυτούς τους ρυθμούς για να εξελιχθούμε κι'άλλο και να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, κάτι το οποίο είναι ο μεγάλος μας στόχος!

Είναι η πρώτη φορά που μοιραζόμαστε μαζί την δεξιά πλευρά με την Δήμητρα (Καραπέτσα), πιστεύω ότι ήταν μία πάρα πολύ καλή συνεργασία, παίζουμε αρκετά χρόνια μαζί, τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στις Εθνικές ομάδες, αλλά και στις προπονήσεις, ξέρουμε η μία την άλλη και υπάρχει μία ποδοσφαιρική άνεση όταν παίζουμε μαζί».

Διαβάστε ακόμη...