Άνετη επικράτηση επί του Οδυσσέα Γλυφάδας

Από acpaok.gr: Με το δεξί ξεκίνησε και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ Morris κερδίζοντας στο Προπονητικό κέντρο Νέας Μεσημβρίας τον Οδυσσέα Γλυφάδας με 7-1.
Πηγή: acpaok.gr
Άνετη επικράτηση επί του Οδυσσέα Γλυφάδας

Με την έναρξη του αγώνα ο ΠΑΟΚ Morris μπήκε με διάθεση στο γήπεδο και είχε δοκάρι στο 3' μετά από λόμπα της Πατερνά. Το γκολ ήρθε τελικά στο 20' με την Βαρδαλή να εκτελεί συρτά κόρνερ και την Κακαμπούκη με τεχνικό σουτ να ανοίγει το σκορ. Ένα λεπτό αργότερα η Πούλιου δοκίμασε την τύχη της με ένα σουτ, η απόκρουση της τερματοφύλακα δημιούργησε σύγχυση στην άμυνα του Οδυσσέα, η Γκάτσου επωφελήθηκε και πλάσαρε για το 2-0. Το 3-0 για τον Δικέφαλο ήρθε στο 32' με την Μήτκου να σουτάρει δυνατά από την γραμμή της περιοχής, την τερματοφύλακα να αποκρούει και την Πούλιου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος μπήκε με τον ίδιο ρυθμό και σκόραρε με την Καραπέτσα να βρίσκει υπέροχα την Πούλιου, η οποία με ωραίο κοντρόλ έφυγε κατά μέτωπο και πλάσαρε ιδανικά. Στο 75' η Betancourt με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε η Βαρδαλή και ευστόχησε για το 5-0. Δύο λεπτά μετά η Πούλιου κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής με την Betancourt να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να σκοράρει αλα Vieirinha. Στο 82' ο Δικέφαλος δέχτηκε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Στο 90' η Μήτκου με ωραίο σουτ έβαλε το 7ο γκολ του ΠΑΟΚ Morris, και έγραψε το τελικό 7-1.

Οι παίκτριες και το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τα ΓΠΟ Γιάννενα, εντός έδρας. Το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους επιχειρηματίες των εστιατορίων "Το ΝΕΟΝ Καφενείον" που στέκονται ανελλιπώς από την αρχή της χρονιάς δίπλα στην ομάδα, προσφέροντάς της υπέροχα γεύματα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης με την είσοδο της Ακριβάκη στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ Morris είχε μέσα στο γήπεδο 9 παίκτριες, οι οποίες προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας.

Από τις κερκίδες του προπονητικού κέντρου της Νέας Μεσημβρίας παρακολούθησαν το παιχνίδι τα κορίτσια της Β' ομάδας του Δικεφάλου, και στο τέλος πανηγύρισαν την νίκη με την "μεγάλη" ομάδα.

Ημίχρονο: 3-0
Τελικό: 7-1

Σκόρερς: Κακαμπούκη, Γκάτσου, Πούλιου 2, Βαρδαλή, Betancourt, Μήτκου

ΠΑΟΚ (Σπύρος Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Πατερνά, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Μήτκου, Στράντζαλη, Βαρδαλή (88' Κωνσταντινίδου), Κακαμπούκη, Καραπέτσα (60' Δοϊρανλή), Betancourt (80' Ζώτου), Πούλιου (85' Ακριβάκη)

Διαβάστε ακόμη...