Ξέρει το καθήκον του

Από paok24.com:Το σημερινό παιχνίδι, είναι από αυτά του δεύτερου γύρου της Basket League, που έχουν υποχρέωση νίκης για τον Κώστα Χαραλαμπίδη και τους παίκτες του, αν θέλουν να πετύχουν το στόχο τους.
Πηγή: paok24.com
Ξέρει το καθήκον του

Εδώ και καιρό στον ΠΑΟΚ, έχουν τονίσει τη σημασία της έδρας μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς αν η ομάδα κάνει το απόλυτο στο Παλατάκι (που μπορεί να το κάνει βάσει προγράμματος) τότε όλα δείχνουν ότι θα έχει εξασφαλίσει και την παραμονή της στη Basket League.

Το σημερινό παιχνίδι, έχει ένα μεγάλο «πρέπει», όπως είχε και αυτό με τον Ιωνικό ή με τον Άρη, που προηγήθηκαν στο Παλατάκι και συνδυάστηκαν με νίκες. Το θέμα για τον ΠΑΟΚ σήμερα, είναι να πάρει, πάση θυσία, την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα, να πιάσει εκεί τον Κολοσσό και τον Πανιώνιο και να αφήσει πίσω του, τον Άρη.

Θέμα κάλυψης της διαφοράς, θα φανεί μόνο μέσα από το παιχνίδι, αν μπορεί να τεθεί, καθώς στον πρώτο γύρο, οι Ροδίτες είχαν κερδίσει με 21 πόντους (87-66) και η κάλυψη αυτής της διαφοράς, δείχνει δύσκολη.

Ο Κολοσσός που έχει κάνει κι αυτός διάφορες αλλαγές στο ρόστερ του (Γκρίφιν, Λαβ), πήρε σημαντική νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί του Προμηθέα στη Ρόδο (73-70) και ξέρει ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της πίεσης είναι στον ΠΑΟΚ σήμερα.

Μπρέιζελτον, Κρόμα και Αγκμπελέσε έχουν επίσης σημαντικούς ρόλους, ο Άρης Λυκογιάννης στον πάγκο, έχει εμπειρία και αν ο ΠΑΟΚ επιτρέψει στον Κολοσσό, να βρει ρυθμό στην περιφέρεια του, θα έχει πρόβλημα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μάνος, Ψαριανός και Μαγκλογιάννης.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 17:00 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Διαβάστε ακόμη...