«Χαρούμενη για το γκολ που πέτυχα!»

Από inpaok.com: Η κεντρικός αμυντικός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Μιλιάνα Σμιλίνκοβιτς, μίλησε στο INPAOK, για τη νίκη κόντρα στο Μεσολόγγι, για το γκολ που πέτυχε η ίδια, για τις ζωντανές μεταδόσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ, για το γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν έχει δεχθεί ακόμα κάποιο γκολ, για το Champions League της νέας σεζόν, για τον προπονητή της ομάδας, Σπύρο Φιλίππου, αλλά και για τον κόσμο των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: inpaok.com
«Χαρούμενη για το γκολ που πέτυχα!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη με το Μεσολόγγι:

«Ήταν ένα σαν όλα τα άλλα. Πήγαμε εκεί πέρα για τη νίκη, γιατί έχουμε στόχο να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλος του πρωταθλήματος. Τελειώσαμε τον πρώτο γύρο χωρίς να δεχθούμε γκολ και έχουμε σκοράρει πάρα πολλά γκολ. Η ομάδα παίζει πολύ καλά και θα συνεχίσουμε έτσι. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε λίγο, γιατί το γήπεδο ήταν πλαστικό και εμείς κάνουμε προπόνηση σε φυσικό τάπητα, αλλά προηγηθήκαμε με 0-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ήταν ένα καλό σκορ για εμάς.

Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, δείξαμε γιατί είμαστε πρώτες, δείξαμε δύναμη και καταφέραμε να βάλουμε άλλα δύο γκολ και να κερδίσουμε».

Για το γκολ που πέτυχε:

«Ήταν το πρώτο μου γκολ για φέτος και είμαι πραγματικά χαρούμενη, γιατί με αυτό το γκολ ανοίξαμε το σκορ».

Για τις ζωντανές μεταδόσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Είναι κάτι πολύ καλό για εμάς, γιατί βλέπουμε και εμείς τους εαυτούς μας μετά τα παιχνίδια. Επίσης είναι πολύ καλή διαφήμιση για εμάς, γιατί μας βλέπει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ, διότι παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και στο γήπεδο».

Για το «0» στην άμυνα:

«Είναι κάτι πραγματικά καλό το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουμε δεχθεί κάποιο γκολ, γιατί αυτό δείχνει πως προετοιμαζόμαστε για κάτι μεγαλύτερο. Σίγουρα τώρα θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να το κρατήσουμε αυτό και θα είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο αν τα καταφέρουμε».

Για το Champions League της νέας σεζόν:

«Νομίζω πως θα τα πάμε ακόμα καλύτερα, γιατί για ακόμα μια σεζόν, είμαστε σχεδόν η ίδια ομάδα με τις ίδιες παίκτριες. Οπότε, θα είμαστε ακόμα πιο δυνατές και πιο έτοιμες για αυτό».

Για τον προπονητή της ομάδας, Σπύρο Φιλίππου:

«Για μένα έχει το δικό του στυλ παιχνιδιού τον ακούμε, νικάμε κάθε παιχνίδι, οπότε νομίζω πως είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, κάτι που το δείχνουν τα αποτελέσματά μας».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

«Θα ήθελα να καλέσω τους φιλάθλους μας στο γήπεδο, ώστε να έρθουν να μας δουν στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Οδυσσέα Γλυφάδας, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί ξεκινάει και ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος, θέλουμε να έρθουν και να μας υποστηρίξουν και εμείς τους υποσχόμαστε ότι θα δουν καλό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...