Ήττα για τον Πανιώνιο και τον Ιωνικό

Από paok24.com:Με τον Ηρακλή να περνά από την έδρα του Πανιωνίου και την Λάρισα να κερδίζει στην έδρα της Ιωνικό, ξεκίνησε η αγωνιστική της Basket League. Νίκες για Λαύριο και Προμηθέα.
Πηγή: paok24.com
Ήττα για τον Πανιώνιο και τον Ιωνικό

Με τον ΠΑΟΚ να περιμένει αύριο το απόγευμα τον Κολοσσό Ρόδου στο Παλατάκι, την ΑΕΚ με το Ρέθυμνο και τον Παναθηναϊκό με τον Άρη να παίζουν μέσα στην διακοπή του πρωταθλήματος, η 18η αγωνιστική ξεκίνησε με 4 αναμετρήσεις, σημαντικές για την πρώτη 4άδα και για την μάχη της παραμονής.

Εξ αρχής στο παιχνίδι που ενδιέφερε τον ΠΑΟΚ περισσότερο, ο Ηρακλής κέρδισε τον Πανιώνιο στο "Σοφία Μπεφόν" με 60-76, ενώ και πάλι στην μάχη της παραμονής η Λάρισα κέρδισε τον Ιωνικό με 82-72.

Πλέον με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη να είναι στις τελευταίες θέσεις με 5 νίκες, ο Κολοσσός που αύριο παίζει με τον ΠΑΟΚ είναι στις 6 νίκες, όπως και ο Πανιώνιος. Στις 7 νίκες είναι η Λάρισα, ενώ το Ρέθυμνο, ο Ηρακλής και ο Ιωνικός είναι στις 8 με την ομάδα της Νίκαιας να είναι η μόνη από τις τρεις ομάδες που δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα, παρά τις νίκες της.

Στα άλλα παιχνίδια, το Λαύριο κέρδισε με άνεση το Περιστέρι εντός έδρας με 75-61, ενώ και ο Προμηθέας επικράτησε του Ήφαιστου στην Πάτρα με το ευρύ 81-61. Έτσι το Λαύριο με τις 9 νίκες μπορεί να αισθάνεται άνετα στην υπόθεση παραμονής, ο Ήφαιστος στις 10 νίκες, έχει κλειδώσει τη συμμετοχή στα play-off, ενώ το Περιστέρι και ο Προμηθέας θα παλέψουν μέχρι το τέλος για τη 2η θέση με την ΑΕΚ.

Πλέον ο ΠΑΟΚ εάν κερδίσει τον Κολοσσό πιάνει στις 6 νίκες και τους Ροδίτες και τον Πανιώνιο, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έρχεται στη Θεσσαλονίκη στις επόμενες αγωνιστικές.

Διαβάστε ακόμη...