ΠΑΟΚ: Μήνυμα μέσα από τη φυλακή

Από sdna.gr:Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι έγκλειστοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στη φυλακή Διαβατών, που λόγω του εγκλεισμού τους αδυνατούν να συμμετέχουν στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που διοργανώνει σύσσωμη η οικογένεια του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Μήνυμα μέσα από τη φυλακή

Οι έγκλειστοι οπαδοί του ΠΑΟΚ μέσω της ανακοίνωσης τους, δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον κόσμου του Δικεφάλου, καλώντας τους ομοϊδεάτες τους να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εμείς οι έγκλειστοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στη φυλακή Διαβατών, αδυνατώντας λόγω του εγκλεισμού μας να συμμετέχουμε στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που διοργανώνει σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον κόσμο του ΠΑΟΚ στις κινητοποιήσεις κατά της αδικίας που ετοιμάζουν εις βάρος του σωματείου μας και ζητάμε από τους ελεύθερους ομοϊδεάτες μας να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω κατά αυτών που δεκαετίες έχουν αναγάγει τον αθλητισμό σε τσιφλίκι τους.

Ούτε βήμα πίσω απέναντι στην τηλεκατευθυνόμενη κυβέρνηση των λίγων.

Ούτε βήμα πίσω απέναντι στο θίασο που έχει στήσει ο διωκόμενος για εγκληματική οργάνωση πρόεδρος ΠΑΕ.

Ούτε βήμα πίσω απέναντι σε αυτούς που δολοφονούν τα όνειρα μας και σε αντίθεση με εμάς κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι.

Ούτε βήμα πίσω απέναντι στην αδικία.

Ας είναι αυτή η αρχή για να σπάσει το απόστημα που λυμαίνεται τον αθλητισμό και την κοινωνία από τους λίγους ελευθέρους και ωραίους.

Μετά τιμής

Οι φυλακισμένοι φίλαθλοι σου»

Διαβάστε ακόμη...