«Σαραφόπουλε είσαι η ντροπή της Δράμας»

Από paok24.com: Δεν άφησε ασχολίαστο το PAOK Club Drama το απίστευτο ποστάρισμα του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στάθη Σαραφόπουλου, εναντίον του Ιβάν Σαββίδη, του ΠΑΟΚ και του κόσμου του!
Πηγή: paok24.com
«Σαραφόπουλε είσαι η ντροπή της Δράμας»


"Καίρια επερώτηση προς τον υπερέλληνα πρώην βουλευτή της ΝΔ, και οπαδό της ομάδας του Μάνταλου, κ. Σαραφόπουλο:

Δηλαδή ρε συ Στάθη, οι χιλιάδες απόγονοι Ποντίων, που μετοίκησαν στον Νομό Δράμας από την Τουρκία και τη Σοβιετική Ένωση, και που σε εξέλεξαν με την ψήφο τους, είναι Τούρκοι, Αρμένιοι, Γεωργιανοί, Ουκρανοί και Τσετσένοι;

Αιδώς Στάθη! Ήσουν και μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Επιτροπή Προσφύγων και Δημογραφίας.... Όνειδος!

Συνέχισε να καλλιεργείς τις κίτρινες ντομάτες σου και τα τζίτζιφα και άφησε κατά μέρους τις δημόσιες τοποθετήσεις. Ντροπή της Δράμας...." ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του PAOK Club Dramas, με αφορμή το ρατσιστικό και άκρως προσβλητικό παραλήρημα του Σαραφόπουλου εναντίον του Ιβάν Σαββίδη, του ΠΑΟΚ και του κόσμου του Δικεφάλου!.

Βέβαια, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δηλωμένος οπαδός της ΑΕΚ, κατέβασε χθες το επίμαχο ποστάρισμα και ζήτησε συγγνώμη μέσω του λογαριασμού του στο Facebook χωρίς ωστόσο να πείσει κανέναν, ενώ έφτασε σε σημείο να "ανεβάσει" ντοκιμαντέρ για τους Έλληνες της Τσάλκας στη Γεωργία!

Διαβάστε ακόμη...