Το “πουλέν” του Φερέιρα που αγόρασε η Μπαρτσελόνα!

Από thessports.gr : Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η Μπράγκα με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε την μεταγραφή του Φάμπιο Τρινκάο στην Μπαρτσελόνα αντί του ποσού των 31.000.000 ευρώ, με τους “καταλανούς” να τον εντάσσουν στο δυναμικό τους από την 1η Ιουλίου!
Πηγή: thessports.gr
Το “πουλέν” του Φερέιρα που αγόρασε η Μπαρτσελόνα!

Το deal για τον 20χρονο Πορτογάλο εξτρέμ που τη φετινή σεζόν μετράει συνολικά 22 συμμετοχές με 3 γκολ και 6 ασίστ, έκλεισε στα 31 εκατ. ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα μάλιστα έβαλε ρήτρα αποδέσμευσης στον παίκτη -που θα υπογράψει για 5 χρόνια- η οποία φτάνει στα 500.000.000 ευρώ!

Η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά, είναι ότι ο Φάμπιο Τρινκάο είναι ένας από τους παίκτες που ανέδειξε ο Αμπέλ Φερέιρα κατά την διάρκεια της θητείας του στην Μπράγκα την περασμένη διετία.

Αρχικά, ο κόουτς του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που “προώθησε” τον Τρινκάο στην πρώτη ομάδα, βλέποντας τις δυνατότητες του και πέρσι του έδωσε την δυνατότητα να παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο την περσινή σεζόν.

Από το καλοκαίρι και έπειτα ο 20χρονος Πορτογάλος εξτρέμ θα είναι συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι, τον Αντουάν Γκριεζμάν και τους άλλους σταρ της Μπαρτσελόνα!

Διαβάστε ακόμη...