Η Μαρούπα παραδέχθηκε το σκάνδαλο!

Από paok24.com: Το... ξεκατίνιασμα συνεχίζεται! Σε ραδιοφωνίκη της παρέμβαση, η Ειρήνη Μαρούπα σημείωσε και πάλι πως ο Ηλίας Αρκούδης πήγε στην συνεδρίαση της ΕΕΑ με έτοιμη, γραμμένη εισήγηση.Ουσιαστικά, επανέλαβε αυτό που έγραψε και στο Facebook,όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως:
Πηγή: paok24.com
Η Μαρούπα παραδέχθηκε το σκάνδαλο!

"Αυτά που λέει ο Αρκούδης είναι ψέμματα. Είχε έρθει με έτοιμη εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Ο Φαραντούρης και εγώ πιστεύουμε ότι υπήρχε πολυϊδιοκτησία. Υπήρχε πολυϊδιοκτησία προσώπου μέσω μακρινής συγγένειας".

Για τη δική της θέση, σημείωσε:

"Το έκανα για εθνικούς λόγους γιατί η Ξάνθη είναι στην παραμεθόριο. Ο Πανόπουλος ας έπαιρνε τα ποδαράκια του να έρθει στην εκδίκαση και να διεκδικήσει το δίκιο του. Το θέμα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ξεπερνάει τα όρια, είδατε αυτά που έγιναν στο Καραϊσκάκη; Στο γήπεδο του Ολυμπιακού τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ενώ μετά αποκάλεσε «Ρώσο» τον Σαββίδη. Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας θέλει να συν-διοικήσει την Θράκη. Η κυβέρνηση υιοθέτησε την άποψη μου και ανέστειλε την απόφαση υποβιβασμού των ομάδων λόγω εθνικού διχασμού! Εμένα με δικαιώνει ο Μητσοτάκης με τη χθεσινή ομιλία. Ο δεύτερος λόγος που δεν ήθελα να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ είναι ότι πρέπει να εξεταστεί και ο Ολυμπιακός. Δεν έχει φροντίσει κανένας για τις κατηγορίες προς τον Ολυμπιακό, η κάθαρση πρέπει να γίνει με όλες τις ομάδες, όπως έπεσε ο Βόλος και η Κέρκυρα".

"Θέλει χρόνο η εισήγηση, θα βγει κοντά σε ένα μήνα", ήταν η απάντηση της, αναφορικά με το πότε θα βγει στην επιφάνεια η περιβόητη εισήγηση...

Πηγή: Metropolis 95.5

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...