“΄Ετσι θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ, ξέρω τον τρόπο, έχω δεδικασμένο”!

"Βόμβα" στα θεμέλια σκέψης αυτών που θέλουν να τιμωρήσουν τον ΠΑΟΚ, από την Αθήνα και τον Πειραιά, βάζει...
Πηγή: sfina.gr
“΄Ετσι θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ, ξέρω τον τρόπο, έχω δεδικασμένο”!

ο πολύ γνωστός νομικός, ειδικός στο αθλητικό δίκαιο, Λάκης Σημαιοφορίδης, ο οποίος μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και μεταξύ άλλων, τόνισε:

-"Δεν γίνεται να διάβασαν 500 σελίδες τα μέλη της επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού μέσα σε τρεις ημέρες, είναι αδύνατο να έγινε, αλλά πρόκεται να εισήγηση και όχι για απόφαση. Η ΕΕΑ είναι ανεξάρτητη αρχή, αλλά με... εποπτεία του αρμόδιου υπουργού και έχω κάποια ερωτηματικά, όπως: Πώς επετράπη να αντικαταστθούν τα δυο μέλη της επιτροπής, παραμονές εκδίκασης τυης υπόθεσης καταγγελίας του Ολυμπιακού και να μπουν καθηγητές από τον Πειραιά στη θέση καθηγητών από τη Θράκη; Κι ακόμη ενώ τα έλεγαν δημοσίως οι άνθρωποι αυτοί, κανένας δεν τους σταμάτησε από τη Θεσσαλονίκη (εννοεί δεν έγινε νομική παρέμβαση από τον ΠΑΟΚ). Και επίσης, αφού αποφασίζει ο υπουργός να τους αλλάξει, γιατί δεν βάζει τους αναπληρωματικούς και φέρνει άλλους απέξω; Υπάρχουν οι βασικοί της επιτροπής και οι αναπληρωματικοί, οι οποίοι σύμφωνα με το Νόμο είναι ιδίων προσόντων. Άρα, γιατί ο υπουργός έφερε άλλους καθηγητές απέξω και δεν πήρε αυτούς που είχαν διοριστεί ως αναπληρωματικοί; Ποιος θα απαντήσει;"

-"Εγώ ξέρω τον τρόπο να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ο ΠΑΟΚ, γιατί πρώτον δεν έχει καμία περίπτωση πολυιδιοκτησίας να αντιμετωπίσει και δεύτερον, ακόμη και εάν έχει να αντιμετωπίσει τέτοια περίπτωση, μπορεί να αθωωθεί, γιατί υπάρχει δεδικασμένο. Το έχω δικάσει εγώ στο παρελθόν, με δυο ομάδες Γ' εθνικής και ξέρω πώς κινηθήκαμε μέσα σε νόμιμα πλαίσια φυσικά".

-" Ο ΠΑΟΚ, νομικά έχει δίκιο, αλλά αυτή η τροπολογία που κατέθεσε ο Αυγενάκης του αφήνει στίγμα στο μέλλον, να λένε στον ΠΑΟΚ τι να μας πείτε εσείς που έγινε ολόκληρος Νόμος σε μια νύχτα για να μην πέσετε και να φάτε μείον βαθμούς. Αυτά θα τα λένε εάν δεν δικαιωθεί η ομάδα στα αρμόδια όργανα, τα οποία ακόμη δεν έπιασαν την υπόθεση και ενώ δεν την έπιασαν, υπάρχουν κάποιοι που υποβίβσαν με τα λόγια, τον ΠΑΟΚ, για λόγους εντυπώσεων. Μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι υπάρχει τρόπος να αθωωθεί ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης από τις καταγγελίε ςτου Ολυμπιακού, γιατί ξέρω τι πρέπει να γίνει, αλλά υπάρχει ικανή νομική υπηρεσία, η οποία προφανώς γνωρίζει τι πρέπι να κάνει και σέβομαι τη δουλειά του κάθε συναδέλφου".

Διαβάστε ακόμη...