ΠΑΟΚ: Φεύγει ο Ίλινιχ, έρχεται ο Αμπράο

Απο sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει το... παζλ της μεταγραφικής ενίσχυσης με τον Βραζιλιάνο ακραίο Αμπράο να έρχεται στη Θεσσαλονίκη, ως αντικαταστάτης του Ίλινιχ που αποχωρεί από την ομάδα του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Φεύγει ο Ίλινιχ, έρχεται ο Αμπράο

Στην απόκτηση του Ντάνιελ Ρουίζ Ροντρίγκο Αμπράο προχωράει ο ΠΑΟΚ, με τον βραζιλιάνο ακραίο να έρχεται ως αντικαταστάτης του Ίλινιχ που θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Αμπράο που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Παμβοχαϊκού, έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του ΠΑΟΚ και αναμένεται στην Ελλάδα κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας. Ο βραζιλιάνος ακραίος αποτελεί επιλογή του Κώστα Δεληκώστα και θα αντικαταστήσει τον Ίλινιχ που αποχωρεί οριστικά από τον Δικέφαλο.

Ο 24χρονος βραζιλιάνος στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίσθηκε στην πατρίδα του με την φανέλα της Ριμπεράο Πρέτο, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Όσον αφορά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, στο περσινό πρωτάθλημα είχε συνολικά 304 πόντους με 50% στην επίθεση και αρκετά καλή υποδοχή (37%).

Διαβάστε ακόμη...