Ολομέτωπη «επίθεση» του ΠΑΟΚ στα μέλη της ΕΕΑ με αρκετό παρασκήνιο!

Από sdna.gr:Το σύνθημα «αντεπίθεσης» από την πλευρά του ΠΑΟΚ δόθηκε με την κατάθεση μηνύσεων σε βάρος τριών μελών της ΕΕΑ. Για Ελεγχόμενη Επιτροπή Αυγενάκη μιλούν οι «ασπρόμαυροι», έχοντας πολλά να πουν για Αρκούδη και Ολυμπιακό καθώς και για τους κ.κ. Τζουλάκη και Φαραντούρη!
Πηγή: sdna.gr
Ολομέτωπη «επίθεση» του ΠΑΟΚ στα μέλη της ΕΕΑ με αρκετό παρασκήνιο!

Στο μικροσκόπιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν μπει για τα καλά τα μέλη της ΕΕΑ δεδομένου πως η εισήγηση της Επιτροπής ήταν μια καθαρά πολιτική απόφαση που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου αναφορικά με την... αυτοβιογραφία και το ρόλο του καθενός, «πυροδοτώντας» μπαράζ εξελίξεων.

Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ: «Τα (χαμο)γελάκια του Αρκούδη μάλλον θα κοπούν όταν πάρει τη μήνυση και την αγωγή και καλά θα κάνει να προσέχει πριν μιλήσει για τον κ.Σαββίδη», εκφράζοντας παράλληλα την απορία τους για το γεγονός πως διάβασε με ευκολία και σε χρόνο ρεκόρ -του πήρε μόλις τρεις ημέρες- 500 σελίδες υπομνήματα για να εισηγηθεί την τιμωρία του Δικεφάλου.

Οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν πως μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που το 2015 είχε ψηφίσει υπέρ της παραμονής του κατηγορούμενου για σύσταση συμμορίας Βαγγέλη Μαρινάκη στην Προεδρία του Ολυμπιακού παρά την απόφαση του ανακριτή για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

«Συνιστάμε στον κ. Αρκούδη να σκεφτεί πώς θα μπορέσει να ανταποκριθεί οικονομικά στα δικαστήρια που έρχονται (μπορεί να έχει ο άνθρωπος περιουσία -βέβαια- και σίγουρα όχι από την άμισθη ενασχόλησή του με την ΕΕΑ) εναντίον του για σωρεία αδικημάτων που ετέλεσε αντί να δίνει συνεντεύξεις και να διαρρέει για εκ νέου κλήσεις της Αυγενάκειας Επιτροπής για δήθεν ζητήματα που του είπαν οι εντολείς του...», τονίζουν χαρακτηριστικά οι επιτελείς του ΠΑΟΚ γύρω από το ρόλο του Αρκούδη.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ δεν σταματούν εκεί, καθώς είναι διατεθειμένοι να επανέλθουν και με στοιχεία για τον Τζουλάκη και το... αμαρτωλό παρελθόν του, όπως τονίζουν!

Τέλος, δίνουν συνέχεια στο θέμα που γνωστοποιήθηκε προηγουμένως και αφορά και τον δικηγόρο Τζουγανάτο. Θυμίζουμε πως νωρίτερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κάνει σαφές πως: «θα αναζητήσουμε τον ρόλο του δικηγόρου Τζουγανάτου, με ποια μέλη της ΕΕΑ είναι φίλος και ποια στελέχη του Ολυμπιακού τον επισκέφτηκαν στις 11 το βράδυ μια βδομάδα πριν την απόφαση και για ποιον λόγο...».

Πλέον, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αφορούν τη συνάντηση Φαραντούρη με το δικηγόρο Τζουγανάτο, ο οποίος στη συνέχεια συναντήθηκε στις 11 το βράδυ με στελέχη του Ολυμπιακού στο γραφείο του στις 20/1. Κάτω από ποιες συνθήκες και κυρίως για ποιο λόγο προηγήθηκαν οι εν λόγω συναντήσεις, με τον κ.Φαραντούρη να καλείται -πλέον- να δώσει τις δικές του απαντήσεις!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...