ΠΑΟΚ: «Εμφανίστηκε ο 'εντολοδόχος' του Μαρινάκη, Αυγενάκης»

Από sdna.gr:Στα άκρα οδηγείται η υπόθεση Αυγενάκη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που συνεχίζουν την αναζήτηση στοιχείων με φόντο τις μηνύσεις σε Τζουλάκη, Αρκούδη, Φαραντούρη, εστιάζοντας στη σύσταση συμμορίας.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: «Εμφανίστηκε ο 'εντολοδόχος' του Μαρινάκη, Αυγενάκης»

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε ολομέτωπη «επίθεση» σε βάρος τριών μελών της ΕΕΑ, κάνοντας σαφές πως οι πραγματικές «μάχες» τώρα ξεκινούν και θα δοθούν στα δικαστήρια.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ συνεχίζουν την αναζήτηση στοιχείων για τις μηνύσεις σε Τζουλάκη, Αρκούδη, Φαραντούρη και για σύσταση συμμορίας. Στο κάδρο παραμένει πάντα ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος αποτελεί persona non grata για τους «ασπρόμαυρους».

Μετά τη γνωστοποίηση του θέματος πως ο ΠΑΟΚ προσφεύγει στα διοικητικά δικαστήρια για τη παράνομη σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, εμφανίστηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος σημείωσε πως:«Εάν είχαμε κάνει λάθος θα το είχαμε παραδεχθεί».

Η απάντηση του Δικεφάλου ήταν άμεση, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο εντολοδόχος του Μαρινάκη, Λευτέρης Αυγενάκης, εμφανίστηκε! Ευτυχώς δηλαδή γιατί είχαμε ανησυχήσει και όσο να πεις, είναι συνάνθρωπός μας.

Και τι είπε; Παραδέχεται δημοσίως και γραπτώς την ενοχή του για την παράνομη συσταθείσα επιτροπή του δύο μέρες μετά την παραδοχή του για εισήγηση χωρίς απόλυτη τεκμηρίωση.

Η οποία παραδοχή ήρθε λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση της εισήγησης!!!

Η συνέχεια για όλους και όλα στα πραγματικά δικαστήρια...».

Διαβάστε ακόμη...