Όταν ο Αρκούδης ψήφιζε υπέρ Μαρινάκη!

Από thessports.gr: Οι μάσκες πέφτουν σιγά σιγά για τα μέλη της «επιτροπής Αυγενάκη», με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην αφήνουν ασχολίαστα τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το... παρελθόν των μελών της ΕΕΑ, όπως ο Ηλίας Αρκούδης,
Πηγή: thessports.gr
Όταν ο Αρκούδης ψήφιζε υπέρ Μαρινάκη!

που το 2015 είχε ψηφίσει υπέρ της παραμονής του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία του ΟΣΦΠ...

«Τα (χαμο)γελάκια του Αρκούδη μάλλον θα κοπούν όταν πάρει τη μήνυση και την αγωγή και καλά θα κάνει να προσέχει πριν μιλήσει για τον κ. Σαββίδη», σχολίαζαν χαρακτηριστικά τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Ηλία Αρκούδη.

Πρόκειται άλλωστε για τον άνθρωπο που με τόση ευκολία διάβασε 500 σελίδες υπομνήματα σε 3 μέρες και εισηγήθηκε την τιμωρία του ΠΑΟΚ, ενώ το 2015 είχε ψηφίσει υπέρ της παραμονής(!!!) του κατηγορούμενου για σύσταση συμμορίας Βαγγέλη Μαρινάκη στην Προεδρία του ΟΣΦΠ παρά την απόφαση του ανακριτή για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο...

«Συνιστάμε στον αφρατούλη μπουμπούκο να σκεφτεί πώς θα μπορέσει να ανταποκριθεί οικονομικά στα δικαστήρια που έρχονται, μπορεί να έχει ο άνθρωπος περιουσία βέβαια και σίγουρα όχι από την άμισθη ενασχόλησή του με την ΕΕΑ, εναντίον του για σωρεία αδικημάτων που ετέλεσε αντί να δίνει συνεντεύξεις και να διαρρέει για εκ νέου κλήσεις της Αυγενάκειας Επιτροπής για δήθεν ζητήματα που του είπαν οι εντολείς του», σημειώνουν χαρακτηριστικά τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά τον πρόεδρο της «επιτροπής Αυγενάκη», Νικόλαο Τζουλάκη οι επιτελείς του ΠΑΟΚ τονίζουν ότι θα επανέλθουν με στοιχεία για το αμαρτωλό παρελθόν του.

Όσον αφορά τον ποιητή Φαραντούρη (σ.σ. πέραν της ιδιότητάς του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ως καθηγητής, εκδίδει και ποιήματα) οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχολίασαν: «Θα μας εξηγήσει γιατί συναντήθηκε με τον δικηγόρο Τζουγανάτο και εν συνεχεία αυτός συναντήθηκε στις 11 το βράδυ με στελέχη του ΟΣΦΠ στο γραφείο του στις 20/1».

Διαβάστε ακόμη...