Μία... ανάσα από το F4 ο ΠΑΟΚ Prima Holidays!

Από acpaok.gr : Μεγάλη νίκη-πρόκριση πήρε ο ΠΑΟΚ Prima Holidays, ο οποίος επικράτησε του ΑΟΠΦ με 7-6 και πλέον βρίσκεται μία... ανάσα από το F4 Κυπέλλου Υδατοσφαίρισης.
Πηγή: acpaok.gr
Μία... ανάσα από το F4 ο ΠΑΟΚ Prima Holidays!

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, κατάφερε να επιστρέψει με γκολ των Παπάκου και Προσινικλή, με το τέλος αυτού να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν εκείνη που πήρε προβάδισμα γρήγορα, με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays ωστόσο να απαντάει άμεσα με τον Παπάκο σε 3-3. Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος έμεινε πίσω με δύο τέρματα, μειώνοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Κεχαλάρη, με το ημίχρονο να κλείνει στο 4-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα μέχρι τα μέσα του, 5-6, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος αυτού, αφού τον πρώτο λόγο είχαν οι δύο τερματοφύλακες.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays πήρε το προβάδισμα με δύο γκολ του Ράντονιτς, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, 7-6. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο γκολ, με το 7-6 να είναι και τελικό σκορ αγώνα με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays να παίρνει την πρόκριση για τον αγώνα «μπαράζ» απέναντι στον Γ.Σ Περιστερίου με... φόντο το F4 Κυπέλλου το οποίο θα διεξαχθεί στην Χίο το διήμερο 28-29 Φεβρουαρίου.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Πάνου Βέργου, ο πρώτος αγώνας του δεύτερου γύρου πρωταθλήματος απέναντι στην Γλυφάδα, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00.

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 1-1, 2-0

Διαβάστε ακόμη...