Στις επάλξεις ο κόσμος του ΠΑΟΚ - Οι προετοιμασίες για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Από sdna.gr: Επί ποδός για τη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ, έχοντας ορίσει «ραντεβού» στην Καμάρα την Πέμπτη (30/1) στις 18:00!
Πηγή: sdna.gr
Στις επάλξεις ο κόσμος του ΠΑΟΚ - Οι προετοιμασίες για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Από τη στιγμή της γνωστοποίησης της εισήγησης της ΕΕΑ, οι αντιδράσεις ήταν αλυσιδωτές, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να υψώνει ασπίδα προστασίας στην ομάδα του Δικεφάλου και στον Ιβάν Σαββίδη, αντιλαμβανόμενος απόλυτα πως πρόκειται για μια πολιτική απόφαση που έχει στόχο να ρίξει στα... σχοινιά τους «ασπρόμαυρους».

Μάλιστα, με τοποθέτηση που προσυπέγραψαν όλοι οι Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, φρόντισαν να δώσουν το στίγμα των κινήσεων τους, γνωστοποιώντας πως ξεκινούν κινητοποιήσεις που φέρνουν και πάλι τον κόσμο του Δικεφάλου στους δρόμους.

«Η ιστορία του μεγαλύτερου προσφυγικού σωματείου είναι μια και δε θα αλλάξει ποτέ. Να είναι πάντα στις επάλξεις. Η βόρεια Ελλάδα βράζει και ο λαός του Π.Α.Ο.Κ είναι έτοιμος να σας αντιμετωπίσει άλλη μια φορά, πιο ενωμένος και δυνατός από ποτέ. Πέμπτη στις 18:00 καλούμε όλη την ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια σε μεγάλη ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα».

Οι προετοιμασίες για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κορυφώνονται και σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Από τη στιγμή που το σκάνδαλο ολοκληρώθηκε και μέσω ψηφοφορίας της Βουλής δεδομένου πως πέρασε η τροπολογία, οι αντιδράσεις αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες και άμεσα να γίνουν γνωστές και οι επόμενες κινήσεις που αφορούν τον σύλλογο του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...