Νέο σκάνδαλο της ΕΕΑ – ο ίδιος εισηγητής (Αρκούδης) έβγαλε άλλη απόφαση για παρόμοιο θέμα

Από sfina.gr: Καθημερινά όσο ερευνά κανείς την γνωμοδότηση της ΕΕΑ διαπιστώνει και νέους παραλογισμούς.
Πηγή: sfina.gr
Νέο σκάνδαλο της ΕΕΑ – ο ίδιος εισηγητής (Αρκούδης) έβγαλε άλλη απόφαση για παρόμοιο θέμα

Ένα νέο στοιχείο προκύπτει από την γνωστή υπόθεση του 2016, όπου η ΕΕΑ δέχτηκε την πολυιδιοκτησία Άρη, Βέροιας και Χρήστου Καρυπίδη, αλλά με βάση την εισήγηση του Ηλία Αρκούδη η καταγγελία των Τρικάλων για υποβιβασμό της Βέροιας απορρίφθηκε και δεν συζητήθηκε καν στην επιτροπή επειδή κρίθηκε ότι δεν μπορούσε να επιβληθεί τιμωρία υποβιβασμού ενώ είχε αρχίσει ήδη το πρωτάθλημα.

Κατά σύμπτωση, ο Αρκούδης ήταν ο εισηγητής και στην γνωμοδότηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ. Δηλαδή, ο ίδιος εισηγητής έβγαλε άλλη απόφαση, για το ίδιο ακριβώς θέμα, αναιρώντας πλήρως τον εαυτό του. Είναι να τρελαίνεσαι...

Συγκεκριμένα ,η εισήγησή του το 2016 ανέφερε: "Επομένως, σύμφωνα με τα εκτεθέντα στη νομική σκέψη της παρούσης απόφασης, η "ΓΑΣ Βέροια ΠΑΕ", ακόμη και να αποβληθεί από το πρωτάθλημα, τα αποτελέσματα των αγώνων, τους οποίους έδωσε για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, που μετέχει, είναι ισχυρά, και δεν αντικαθίσταται από άλλη ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά. Γι΄ αυτούς τους λόγους, η επιτροπή αποφασίζει να απορριφθεί η καταγγελία».

Σημειωτέον, ότι τότε ήταν 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τώρα κοντεύει να τελειώσει η κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και έχουν γίνει τα περισσότερα παιχνίδια!

Αυτονοήτως το παραπάνω στοιχείο και η παράνομη σύνθεση της ΕΕΑ για την οποία προσφεύγει ο ΠΑΟΚ στα διοικητικά δικαστήρια, αποτελούν τα δύο ισχυρά ατού της νομικής υπηρεσίας του για την κατάρριψη της γνωμοδότησης της ΕΕΑ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...