Πρωτοβουλίες Ιβάν για στήριξη των παικτών – το ηθικό πλεονέκτημα και το πριμ τίτλου…

Απο sfina.gr: Μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί στις τάξεις των παικτών μετά τα τελευταία γεγονότα, κάτι που απειλεί ευθέως την συνοχή της ομάδας.
Πηγή: sfina.gr
Πρωτοβουλίες Ιβάν για στήριξη των παικτών – το ηθικό πλεονέκτημα και το πριμ τίτλου…

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και μόνο ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να την ελέγξει, αφού οι παίκτες... κρέμονται, πλέον, από τα χείλη του. Στα τέλη της εβδομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ πιθανότατα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για να τους καθησυχάσει και να τους στηρίξει.

Αναμένεται να τους μιλήσει και πάλι όπως έκανε πριν από μερικές ημέρες, επαναλαμβάνοντας, όμως, αυτή την φορά, ουσιαστικά όσα τους είπε και πριν από δύο χρόνια, μετά τον περιβόητο αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα, με στόχο να νιώσουν οι παίκτες, ότι έχουν το ηθικό πλεονέκτημα, κάτι που θα τους κάνει άτρωτους και ανίκητους.

Τι τους είχε πει πριν από δύο χρόνια; "Για μένα είστε οι πρωταθλητές, συνεχίστε έτσι μέχρι το τέλος και θα πάρετε το πριμ κατάκτησης του πρωταθλήματος". Όπως κι έγινε. Χαλυβδώθηκε το ηθικό των παικτών, βγήκαν πρώτοι στην βαθμολογία, άσχετα εάν πήρε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ στα χαρτιά και την επόμενη χρονιά μάλιστα ήταν ασταμάτητοι κατακτώντας το νταμπλ.

Το ίδιο μήνυμα αναμένεται να τους περάσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ και τώρα, λέγοντάς τους, ό,τι εάν πάρουν το πρωτάθλημα στο γήπεδο και αποδείξουν σε όλη την Ελλάδα, ότι αυτοί είναι οι ηθικοί πρωταθλητές, ανεξαρτήτως δικαστικών αποφάσεων, θα αμειφθούν στο τέλος της σεζόν ως πραγματικοί πρωταθλητές.

Δεν είναι οικονομικό το θέμα, αλλά ψυχολογικό κυρίως. Έτσι θα αγγίξει το συναισθηματικό πεδίο των παικτών, θα τους "ντοπάρει" και θα τους δώσεις να καταλάβουν πως ό,τι και να γίνει δεν θα αλλάξει η στάση της διοίκησης απέναντί τους. Ό,τι θα τους στηρίξει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ με όλες του τις δυνάμεις και την νέα χρονιά και έτσι αυτομάτως θα τους κάνει να αισθανθούν πως βρίσκονται σε ένα σταθερό περιβάλλον, που δεν κλυδωνίζεται.

Διαβάστε ακόμη...