«Συνοδοιπόροι» Μαρινάκης – Αυγενάκης: Τους ενώνει η Κρήτη κι ο Ολυμπιακός

Απο ethnos.gr: Οι στενοί δεσμοί του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού με τον υφυπουργό Αθλητισμού με κοινό παρανομαστή όχι μόνο την κρητική τους καταγωγή
Πηγή: ethnos.gr
«Συνοδοιπόροι» Μαρινάκης – Αυγενάκης: Τους ενώνει η Κρήτη κι ο Ολυμπιακός

Βαγγέλης Μαρινάκης και Λευτέρης Αυγενάκης έχουν βρεθεί αρκετές φορές στην ιδιαίτερη πατρίδα τους στην Κρήτη, προτού ο κ. Αυγενάκης αναλάβει καθήκοντα υφυπουργού Αθλητισμού, ενώ ο κ. Αυγενάκης επισκέπτεται αρκετά συχνά το Καραϊσκάκης για να παρακολουθήσει αγώνες του Ολυμπιακού. Το αποκαλυπτικό βίντεο του OPEN TV στο βραδινό δελτίο καταγράφει τη σχέση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον υφυπουργό Αθλητισμού. Κοινά στοιχεία; Η Κρήτη και ο... Ολυμπιακός.

Πρόκειται για έναν διαχρονικό εναγκαλισμό που επιμελώς δεν προφυλάσσεται από τα αδιάκριτα φώτα της δημοσιότητας. Άλλοτε εκδηλωμένος με αρκετή οικειότητα, όπως στην εκδήλωση που έγινε πριν από έξι χρόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης και άλλοτε από απόσταση, Βαγγέλης Μαρινάκης και Λευτέρης Αυγενάκης δεν κρύβουν τους στενούς δεσμούς τους που υποστηρίζεται ότι διατηρούν παραδοσιακά με κοινό παρανομαστή και όχι μόνο την κρητική τους καταγωγή.

Τους δύο άνδρες συνδέουν και τα ερυθρόλευκα αισθήματα, παρότι δημόσια ο Λευτέρης Αυγενάκης συνεχίζει να δηλώνει πρώτα φίλαθλος του ΟΦΗ. Όμως με φρεσκοφορεμένο το κοστούμι του υφυπουργού Αθλητισμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν επισκέπτεται το Γεντί Κουλέ, αλλά κάθεται στις κερκίδες του Καραϊσκάκης, παρακολουθώντας μία από τις καλοκαιρινές δοκιμασίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Ελπίζω σήμερα να βάλουμε μία καλή αρχή στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα που δίνει ο Ολυμπιακός», είχε δηλώσει τότε.

Τις δηλώσεις αυτές διαδέχτηκαν οι δημόσιες αντιπαραθέσεις με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ που είχαν προκαλέσει αίσθηση στους κόλπους του ποδοσφαίρου. Προτού όμως δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις, ο Λευτέρης Αυγενάκης φρόντισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο δύο μέρες πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όταν συναντήθηκε με στελέχη της ερυθρόλευκης ομάδας.

Όσο φιλόξενα ανοίγουν οι θύρες του Καραϊσκάκης στον Λευτέρη Αυγενάκη, άλλο τόσο διάπλατα σύμφωνα με ορισμένους έχει φροντίσει ως γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας να ανοίξουν οι πόρτες της πολιτικής στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ομάδα του Ολυμπιακού με τη θερμή στήριξη στον συνδυασμό «Πειραιάς νικητής».

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο του OPEN TV:

Διαβάστε ακόμη...