Στηρίζουν Αυγενάκη, διώχνουν Ζαγοράκη και ετοιμάζουν νέο σκάνδαλο

Από thessports.gr:Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί η κυβέρνηση, που προσπαθεί να διαχειριστεί την κρίση που προκάλεσε η εισήγηση σκάνδαλο και κυρίως η μεθόδευσή της, από την επιτροπή Αυγενάκη.
Πηγή: thessports.gr
Στηρίζουν Αυγενάκη, διώχνουν Ζαγοράκη και ετοιμάζουν νέο σκάνδαλο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ανακοίνωσε αποφάσεις, που δείχνουν πανικό και σύγχιση.

Πρώτον, ανακοινωσε τη διαγραφή του Θόδωρου Ζαγοράκη από την ευρωομάδα της ΝΔ. Ένα σαφέστατο μήνυμα σε πολλούς βουλευτές της ΝΔ, που από χθες το βράδυ είναι ανήσυχοι, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν τέτοιες αποφάσεις. Τα μηνύματα έφτασαν στην ηγεσία του κόμματος.

Δεύτερον, ανακοίνωσε την απόφαση της κυβέρνησης να φέρει άρον άρον, σήμερα κιόλας, νομοθετική διάταξη, για να αλλάξουν οι ποινές για τα αδικήματα, για τα οποία κατηγορουνται ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να δείξει ότι δεν θέλει να εξοντώσει τον ΠΑΟΚ. Καραμπινάτη παραβίαση του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου, καταστρατήγηση των όρων του παιχνιδιού, με την αλλαγή ποινών εν μέσω της σεζόν, που δείχνει πανικό. Αυτό είναι σκάνδαλο.

Τρίτον, έκανε γνωστό ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζουν να στηρίζουν και να εμπιστεύονται τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έχει προκαλέσει όλο αυτό το μπάχαλο και την αναστάτωση στη χώρα.

Διαβάστε ακόμη...