«Κάνουν ψυχρό πόλεμο στον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com:Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στον αέρα του Arenafm 89,4. Μεταξύ άλλων σχολίασε την απόφαση της ΕΕΑ για τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη, στον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Πηγή: inpaok.com
«Κάνουν ψυχρό πόλεμο στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις τελευταίες εξελίξεις :"Δεν είναι Ρώσος ο Ιβάν Σαββίδης, είναι Πόντιος και καθαρόαιμος Έλληνας.

Οι ΗΠΑ δεν θέλουν ούτε κινεζικά, ούτε ρωσικά χρήματα και αυτό μου το μετέφερε η υπουργός της παρούσης κυβέρνησης. Αυτοί δεν συμβιβάζονται με τίποτα, τα θέλουν όλα δικά τους και ταυτόχρονα δεν απλώνουν το χέρι στην Ελλάδα που πονάει.

Σιγά μη χωρίσει την Ελλάδα ο Μαρινάκης και ο Αυγενάκης. Κάνουν μια επιχείρηση ψυχρού πολέμου, επειδή φοβούνται να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο και θέλουν να νικήσουν στα χαρτιά. Σιγά μην απαρνηθούν οι ΠΑΟΚτσήδες τη πατρίδα τους επειδή δυο τύποι τρελάθηκαν."

Εγώ σαν Θεσσαλονικιός και Μακεδόνας είμαι περήφανος για τις ομάδες και για τον ΠΑΟΚ και λατρεύω την πατρίδα μου. Οι ΠΑΟΚτσήδες είναι μια τεράστια κοινωνική και πολιτική δύναμη και αυτοί που τους πολεμούν θα τους βρουν μπροστά τους, γιατί αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι η μεγαλύτερη αδικία και ατιμία, η πιο πρόστυχη κίνηση των τελευταίων ετών σε επίπεδο αθλητικό-πολιτικό."

Για την προϊστορία του με τον Μαρινάκη: "Εγώ του έχω αλλάξει τα φώτα του Μαρινάκη με το θέμα του Noor1. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβιβαστώ και να κάνω πίσω τώρα. Πήρε τηλέφωνο τη μέρα που η μητέρα μου ήταν δίπλα μου και πέθαινε μου είπε "το αυτό της μάνας σου". Αφού τον έβρισα κράτησα το μήνυμα που του έστειλα και του έγραφα "Επειδή είσαι ένα "θρασύδι" και τίποτα άλλο, ένα να θυμάσαι, μια μέρα οι δρόμοι μας θα συναντηθούν". Εγώ δε είχα καμία κακότητα όταν έκανα την έρευνά μου. Ο πρωταγωνιστής του Noor1 ήταν εκείνος που όταν μου έδωσε συνέντευξη μου είπε πως η δουλεία αυτή ήταν δική του και όχι του άλλου.

Δεν ξέρω αν το έκανε ή δεν το έκανε ούτε αν ο ισοβίτης είπε αλήθεια ή ψέμματα, ξέρω όμως ότι βρέθηκαν 4,5 εκατομμύρια που είχε στείλει στον ισοβίτη, τα οποία δε μπορεί να τα δικαιολογήσει γι' αυτό και του ασκήθηκε δίωξη. Όταν έλεγξε τα χαρτιά η εισαγγελέας αυτά δεν είχαν καμία ισχύ, ήταν μαϊμού και ασκήθηκε η δίωξη για το Noor1.

Αυτό δημιούργησε μια αντιπαλότητα, με τον Μαρινάκη, όχι με τον Ολυμπιακό γιατί οι ομάδες δεν φταίνε σε τίποτα, είναι αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο, ούτε στα χαρτιά, ούτε στα τραπέζια, ούτε στα συμφέροντα. Ο κύριος αυτός δεν αντέχει να χάσει και τρίτο πρωτάθλημα, δεν αντέχει να το πάρει ο ΠΑΟΚ. Ξέρει ότι ο κόσμος θα τον εγκαταλείψει όταν χάσει και αυτό το πρωτάθλημα και κάνει ότι μπορεί για να βγάλει τον ΠΑΟΚ εκτός."

Για τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη: " Το θέμα του Μακεδονικού το χειρίστηκε λάθος ο Τσίπρας και ότι συνέβη στις εκλογές οφείλεται στο όνομα Β. Μακεδονία. Το ίδιο θα πάθει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον ΠΑΟΚ. Θυμηθείτε το αυτό που σας λέω. Αν η επιτροπή αυτή αποτελούνταν από ανεξάρτητους εκπροσώπους, εγώ θα έλεγα ότι δυστυχώς πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος. Όμως αυτοί οι τύποι είναι διορισμένοι Νεοδημοκράτες και φίλοι φίλων μέσα στη Ν.Δ., που έχουν συμφέροντα εναντίον του ΠΑΟΚ. Οι δύο εκ των οποίων είναι καθηγητές Πειραιώς, που διορίστηκαν παραμονή της υπόθεσης. Είναι τόσο σκανδαλώδης αυτή η απόφαση που ο Μητσοτάκης πρέπει σήμερα το πρωί κιόλας να τους κυνηγήσει και να τους διώξει, διαφορετικά θα έχει πολύ άσχημο πολιτικό τέλος."

Διαβάστε ακόμη...