Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης, οι εκλογές και τα πολιτικά παιχνίδια…

Από sfina.gr: Την 7η Ιουλίου του 2019, ημέρα των τελευταίων εθνικών εκλογών, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του...
Πηγή: sfina.gr
Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης, οι εκλογές και τα πολιτικά παιχνίδια…

Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο του Πειραιά μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του δήλωσε περιχαρής, πανηγυρίζοντας για την βέβαιη εκλογική νίκη της Ν.Δ.: "Ξεκινάει μια καινούρια ημέρα για τον ελληνικό λαό, μια μέρα μακρυά από το ψέμα, την υποκρισία, το μίσος, το κόμπλεξ, το θράσος, το ξεπούλημα της πατρίδας, την εθνική προδοσία, πάρα πολλά δηλαδή τα οποία μας πήγαν πίσω πολλά χρόνια και έχουν χρεώσει κι εμάς και τα παιδιά μας για τα επόμενα χρόνια.

Πιστεύω ότι όλοι μαζί, ούτε οι πολλοί, ούτε οι λίγοι, θα πάμε σε ένα καινούριο ξεκίνημα και θα προσπαθήσουμε για μια νέα Ελλάδα, στην οποία θα δούμε ότι ανταμείβονται οι θυσίες του λαού μας. Θα δούμε την Ελλάδα της λεβεντιάς, του φιλότιμου και ό,τι ονειρευόμαστε για το μέλλον και το δικό μας και των παιδιών μας».

Μίλησε ως εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γελούσαν και τα αυτιά του... Έχει, άλλωστε, συγγενική σχέση με την σημερινή κυβέρνηση και κυριολεκτικά, αφού η αδερφή του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, είναι κουμπάρα του.

Εφτάμιση μήνες μετά οι πόθοι του γίνονται πραγματικότητα και οι καταγγελίες του για τον ΠΑΟΚ και για τον Ιβάν Σαββίδη όλως τυχαίως γίνονται αποδεκτές από την Ε.Ε.Α.

Το ποδόσφαιρο υπάρχει για να ενώνει και όχι για να χωρίζει και να χρησιμοποιείται σε πολιτικά παιχνίδια...

Διαβάστε ακόμη...