Αναγέννηση Άρτας Φέτα Ήπειρος-ΠΑΟΚ Mateco

Από acpaok.gr: Να ανοίξει το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με νίκη θέλει το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Mateco,το οποίο αντιμετωπίζει στην Άρτα την τοπική Αναγέννηση, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 16:00.
Πηγή: acpaok.gr
Αναγέννηση Άρτας Φέτα Ήπειρος-ΠΑΟΚ Mateco

Ο Δικέφαλος μετά τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αντιμετωπίζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά την Αναγέννηση Άρτας, αυτή την φορά στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών.

Αυτό που κυριαρχεί ωστόσο στις συζητήσεις στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η ομάδα, είναι η πρωτάκουστη εισήγηση κατά της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ.

Για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Άρτας, η Αγνή Ζυγούρα δήλωσε στο acpaok.gr:

«Παίζουμε δεύτερη συνεχόμενη φορά απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας. Στο προηγούμενο παιχνίδι η εμφάνιση μας δεν ήταν τόσο ικανοποιητική και αυτό πρέπει να αλλάξει. Παίζουμε σε μία έδρα στην οποία την «πατήσαμε» την περσινή χρονιά, στην μοναδική μας ήττα. Είναι θέμα εγωισμού να πάρουμε αύριο τη νίκη λόγω της ήττας μας πέρσι, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να έρθει αυτό. Θα θέλαμε να κάνουμε όσο το δυνατόν όσο πιο επιβλητική γίνεται τη νίκη μας αύριο».

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020
10η αγωνιστική, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Άρτας
16:00, Αναγέννηση Άρτας Φέτα Ήπειρος-ΠΑΟΚ Mateco

Διαβάστε ακόμη...