«Τεράστια πολιτική γκάφα Αυγενάκη»

Από sdna.gr: Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» μίλησε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, πρέπει να παραιτηθεί αν η υπόθεση αποδειχθεί ότι δεν έχει βάση.
Πηγή: sdna.gr
«Τεράστια πολιτική γκάφα Αυγενάκη»

Με αφορμή την απόφαση της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Κυριάκος Κυριάκος, βρέθηκε στην εκπομπή του OPEN, «Ώρα Ελλάδος», όπου αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση και στην εμπλοκή του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν η αιχμή του δόρατος, μεταξύ άλλων ομάδων που τα έβαλαν με ένα σύστημα, αυτή η μάχη δεν έχει κλείσει. Έχω την εντύπωση, ότι ο Αυγενάκης αλλιώς τα υπολόγιζε και αλλιώς του βγήκαν. Ο Ολυμπιακός έχει μία τακτική προσπάθησε να ροκανίσει το ηθικό πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ, δεν κατάλαβε την σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ η υπόθεση δε μπορεί ναεξεταστεί απο διοικητικό δικαστήριο. Είναι προσωποπαγής επιτροπή, και την χρεώνεται ο Αυγενάκης. Πρέπει να παραιτηθεί αν η υπόθεση αποδειχθεί ότι δεν έχει βάση.

Εγώ 20 χρόνια προσπαθούσα να κάνω κατευναστικό ρόλο, ως οπαδός του ΠΑΟΚ και πρώην παράγοντας ποδοσφαίρου. Θέλω ο ΠΑΟΚ να αθωωθεί επειδή είναι αθώος, όχι επειδή οι δικαστές φοβούνται. Ο κ. Αυγενάκης έχει πέσει σε τεράστια πολιτική γκάφα. Κάποιος με πολιτική εμπειρία θα του πρότεινε να μην έχει εμπλοκή».

Διαβάστε ακόμη...