Ο Μανταίος και το διοικητικό εφετείο

Από paok24.com: Πολλά θέματα θα τεθούν και επί της ουσίας μετά την σημερινή απόφαση της ΕΕΑ.
Πηγή: paok24.com
Ο Μανταίος και το διοικητικό εφετείο

Το πρώτο έχει να κάνει με το πώς γιατί απουσίασε το ένας μέλος ο κ. Μανταίος. Πώς απουσίαζε ακόμη και η εκπρόσωπος του Υπουργείου Ανάπτυξης; Σε μία τόσο σοβαρή υπόθεση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί απουσία την ημέρα έκδοσης απόφασης.

Απόφαση που τόλμησε ο Λευτέρης Αυγενάκης να αναφέρει ότι δεν τεκμηριώνεται! Αυτός ο ίδιος όρισε τον πρόεδρο, άλλαξε δύο Μέλη μετά την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και παρολ' αυτά λίγο μετά την απόφαση παρενέβη (για τις εντυπώσεις) και εξέφρασε τις επιφυλάξεις του.

Παρολ' αυτά για το ουσιαστικό περιεχόμενο της υπόθεσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να προσφύγει η ίδια και στο ακυρωτικό διοικητικό εφετείο. Πριν λοιπόν το οτιδήποτε γίνει με τα αθλητικά όργανα θα προηγηθούν και άλλες σημαντικές κινήσεις.

Στο μεταξύ πρέπει να τονιστεί ότι το Δικαιοδοτικό της Λίγκας είναι υποχρεωμένο να επανεξετάσει από την αρχή την υπόθεση με κλήσεις όλων των πλευρών για να καταθέσουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διαδικασία θα καθυστερήσει και όλο αυτό το διάστημα θα χρειαστούν προσεκτικοί χειρισμοί και μεγάλη προσπάθεια για να επικρατήσει ψυχραιμία εντός ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...