Κερδίζει τον Βόλο και πατάει ξανά στην κορυφή!

Από thessports.gr: Να προσπεράσει τον Ολυμπιακό και να σκαρφαλώσει στην κορυφή της Σούπερλιγκ θέλει ο ΠΑΟΚ με νίκη στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, για την 21η αγωνιστική.
Πηγή: thessports.gr
Κερδίζει τον Βόλο και πατάει ξανά στην κορυφή!

Το ισόπαλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ άνοιξε το δρόμο στον «δικέφαλου του Βορρά» για την κορυφή, όπου θα βρεθεί με νίκη στο σημερινό (Δευτέρα 27/1 – 18:00 – PAOK TV) παιχνίδι, στην Τούμπα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ζητήσει από τους παίκτες του να πιέσουν από τα πρώτα λεπτά και να κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ, που θα αναγκάσει τους φιλοξενούμενους να ανοιχτούν.

Στην προσπάθεια αυτή ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Γιαννούλη, που επέστρεψε στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του. Εκτός παρέμειναν οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί που συνεχίζουν τη θεραπεία τους, καθώς και οι Μάτος και Άκπομ που συμπλήρωσαν κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Προβληματισμός για τον Φερέιρα επικρατεί για την κορυφή της επίθεσης, όπου υπάρχει διαθέσιμος μόνο ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Σε περίπτωση που συμβεί οποιοδήποτε απρόοπτο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η μοναδική εναλλακτική για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Γαϊτανίδης, ως λύση ανάγκης, αφού η θέση του είναι κυρίως στα πλάγια.

Η πιθανή 11άδα για το συγκεκριμένο ματς αποτελείται από τους: Ζίβκοβιτς – Γιαννούλης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Ροντρίγκο – Μίσιτς-Μαουρίσιο – Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Λημνιό – Σφιντέρσκι.

Διαβάστε ακόμη...