Μεσολόγγι 2008 - ΠΑΟΚ Morris

Από acpaok.gr: Να κλείσει τον πρώτο γύρο με το απόλυτο των νικών και μηδέν παθητικό θέλει ο ΠΑΟΚ Morris, που ταξιδεύει στο Μεσολόγγι για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο Ενωσιακό Γήπεδο «Θ. Πασσιόπουλος», την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 15:00.
Πηγή: acpaok.gr
Μεσολόγγι 2008 - ΠΑΟΚ Morris

Τα κορίτσια του Σπύρου Φιλίππου εκμεταλλεύτηκαν το κενό επίσημων υποχρεώσεων του προηγούμενου σαββατοκύριακου, δούλεψαν σκληρά στις προπονήσεις, και θέλουν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο την απόρροια αυτής της δουλειάς.

Με όλες τις αθλήτριές του διαθέσιμες ο Δικέφαλος θα κατηφορήσει προς την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας πάνοπλος για το παιχνίδι με την τέταρτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Για την αναμέτρηση μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Φιλίππου:

«Είναι πολύ σημαντικό να ολοκληρώσουμε τον 1ο γύρο με νίκη και καλή εμφάνιση. Η ομάδα του Μεσολογγίου αποτελεί ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα και έχει μια ομάδα με πολύ παραγωγική επίθεση (3η στην κατηγορία). Αξίζει τον σεβασμό μας, και θα πρέπει όσες αγωνιστούν να επιδείξουν τη σωστή νοοτροπία και να δώσουν το 100%, για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας Σύλλογος που διαθέτει τις καλύτερες παίκτριες της Ελλάδας. Κάνει πρωταθλητισμό και επιδιώκει να δουλεύει επαγγελματικά σε κάθε πόστο. Αυτό πρέπει να αποδεικνύεται από όλους μας κάθε Κυριακή. Είναι ζητούμενο σε κάθε αγώνα καθεμία παίκτρια μεμονωμένα να παρουσιάζεται καλύτερη και να βελτιώνεται συνολικά η εικόνα της ομάδας».

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020
11η αγωνιστική, Α Εθνική
Ενωσιακό Γήπεδο «Θ. Πασσιόπουλος»
15:00, Μεσολόγγι 2008-ΠΑΟΚ Morris

Διαβάστε ακόμη...