«Ήταν όνειρο μου να έρθω στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Όσα λέει η νεαρή τερματοφύλακας για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, την πρώτη της χρονιά στα «ασπρόμαυρα», αλλά και τη σημασία της προβολής των αγώνων του τμήματος μέσω του διαδικτύου.
Πηγή: paok24.com
«Ήταν όνειρο μου να έρθω στον ΠΑΟΚ»

Ως ένα όνειρο που κατάφερε να εκπληρώσει, χαρακτηρίζει την παρουσία της στο ρόστερ του ΠΑΟΚ η Γιώτα Χατζηχαριστού που από το καλοκαίρι του 2019 είναι παίκτρια του Δικεφάλου.

«Πάντα ήταν ένα όνειρο για μένα από τότε που ξεκίνησα να έρθω στον ΠΑΟΚ. Είναι μια ιδιαίτερη σεζόν για μένα. Ακόμα προσπαθώ να μπω στο κλίμα της ομάδας, το οποίο είναι αρκετά ευχάριστο και με βοηθάει αρκετά στην προσωπική μου εξέλιξη».

Για την εντυπωσιακή ως τώρα πορεία των πρωταθλητριών τόνισε:

«Μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι ότι είμαστε ανταγωνιστικές σε όλα τα επίπεδα και ότι είμαστε κυρίαρχες. Επίσης, έχουμε καταφέρει να μην δεχθούμε ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εμάς και θα το προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε αυτό μέχρι το τέλος».

Για τον συναγωνισμό που υπάρχει ανάμεσα στις γκολκίπερ του ΠΑΟΚ:

«Με την Ανθή (Παπακωνσταντίνου) έχουμε πολύ καλή συνεργασία, όπως και με την Ζωή (Νάση). Με βοηθάνε και οι δύο αρκετά στην προπόνηση, γιατί είναι αρκετά υψηλό το επίπεδο, οπότε με... τραβάνε μαζί τους ψηλά».

Σχετικά με τον τραυματισμό της Ζωής Νάση:

«Σίγουρα είναι δυσάρεστο. Δεν μπορεί να είναι ένας τραυματισμός ευχάριστος. Είναι ακόμα πιο δυσάρεστος γιατί και οι τρεις είμαστε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και η μια τραβούσε την άλλη, οπότε το κενό μένει, αλλά θα αναπληρωθεί σύντομα».

Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας:

«Το επίπεδο της προπόνησής μας θα έλεγα πως είναι πρότυπο για τις ομάδες στην Ελλάδα, στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Έχουμε την ευχαρίστηση να έχουμε τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θεωρώ ιδιαίτερη τιμή να εκμεταλλευόμαστε αυτές τις εγκαταστάσεις και καλό θα ήταν να υπάρχει και στις άλλες ομάδες κάτι παρόμοιο, αλλά προς το παρόν, είμαστε μόνο εμείς».

Τέλος, για την προβολή των αγώνων μέσω του YouTube και του καναλιού του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε την συνεργασία με τους δημοσιογράφους, μας ανεβάζει ψυχολογικά το γεγονός ότι μας βλέπουν περισσότεροι φίλαθλοι. Μαθαίνει ο κόσμος για εμάς πιο πολύ, μέσω της προβολής και μας ικανοποιεί το γεγονός ότι υπάρχει προβολή στα παιχνίδια μας».

Διαβάστε ακόμη...