«Δεν έχει ντέρμπι ο ΠΑΟΚ!»

Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Δήμητρα Καραπέτσα, μίλησε στο INPAOK, για τη νίκη και τη σχέση των περσινών ομάδων με τα Τρίκαλα, για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Μεσολόγγι, για το γεγονός πως δεν έχει δεχθεί γκολ ακόμα ο Δικέφαλος για το επόμενο Champions League, για τον κόσμο, αλλά και τις μεταδόσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν έχει ντέρμπι ο ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα:

«Ήταν εύκολο για μας. Μπήκαμε στο γήπεδο, παρ' όλο που ήταν μεγαλύτερο σε διαστάσεις, δείξαμε ποιες πραγματικά είμαστε, δείξαμε την κυριαρχία μας και καταφέραμε και πήραμε το τρίποντο».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Μεσολόγγι:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Πάμε για τους τρεις βαθμούς, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αυτή την εβδομάδα θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το γεγονός που δεν έχει δεχθεί τέρμα ο ΠΑΟΚ και πως αν δεν δεχθεί και στο Μεσολόγγι θα ολοκληρώσει έναν γύρο χωρίς γκολ:

«Θεωρώ πως αυτό δείχνει το πόσο έχουμε βελτιωθεί. Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα, να μην είναι τόσο ανταγωνιστικό, ωστόσο ένα γκολ σε τόσα παιχνίδια είναι εύκολο να μπει, γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε δεχθεί πολλές επιθέσεις ωστόσο σε αυτές τις λίγες που έχουμε δεχθεί, έχουμε δείξει το κατάλληλο πρόσωπο και αυτό είναι σίγουρα ένας στόχος που θέλουμε να κρατήσουμε, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για το γεγονός πως το περσινό ΠΑΟΚ-Τρίκαλα είχε λήξει μόλις 1-0 και τι άλλαξε φέτος ανάμεσα στις δύο ομάδες:

«Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του, ωστόσο τα Τρίκαλα έχουν αποδυναμωθεί ελάχιστα, όπως και οι περισσότερες ομάδες, γιατί δεν υπάρχει ντέρμπι φέτος και ούτε με τον Άρη ήταν ντέρμπι. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να μπορεί να κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ και προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που μας δείχνει στην προπόνηση ο προπονητής».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το επόμενο... βήμα στο Champions League:

«Θεωρώ ότι έχουμε ακόμα μέλλον και γι' αυτό διοργανώνουμε κάποια φιλικά παιχνίδια, για να μπορούμε να κοντραριστούμε με τους αντιπάλους εκεί, γιατί είναι δύσκολο, όταν μια χρονιά στο πρωτάθλημα δεν δέχεσαι επιθέσεις, ξαφνικά να πας στο Champions League και να δεχθείς πίεση. Θεωρώ πως είμαστε πιο έτοιμες από το καλοκαίρι, αλλά έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας, για να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Για τον κόσμο:

«Θεωρώ ότι αξίζουμε περισσότερη προβολή και να έρχεται ο κόσμος να μας βλέπει. Να μην υπάρχουν οι... αντιλήψεις ότι η γυναίκα δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο, γιατί μπορεί και μάλιστα καλύτερα από τους άντρες και όποιος έχει την απορία ή είναι σε δίλλημα να έρθει να το επιβεβαιώσει».

Για τις μεταδόσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Επιτέλους και ευχαριστούμε πολύ τον ΑΣ ΠΑΟΚ που καλύπτει τους αγώνες μας , γιατί είναι πολύ θετικό αυτό. Είναι διαφορετικό για εμάς, αισθανόμαστε κάπως πιο επαγγελματίες με το να βλέπουμε μετά τα παιχνίδια τον εαυτό μας και να διορθωνόμασ

Διαβάστε ακόμη...