«Μην φοβάστε τίποτα, έχουν στόχο να με αναγκάσουν να φύγω αλλά...»

Από sdna.gr: Το δικό του μήνυμα προς τα στελέχη της ομάδας και ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. «Μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ!» τους υπογράμμισε.
Πηγή: sdna.gr
«Μην φοβάστε τίποτα, έχουν στόχο να με αναγκάσουν να φύγω αλλά...»

Πολύωρη σύσκεψη με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος πέρασε πολλά μηνύματα που αγγίζουν όλο τον Οργανισμό του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε με τα στελέχη της ομάδας μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, όπου τους ανέφερε πως όλα γίνονται καθώς υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο ώστε να τον αναγκάσουν να φύγει από τον σύλλογο.

Ωστόσο, όπως τους μετέφερε... «όπου και αν βρίσκομαι ζω για τον ΠΑΟΚ», υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός καλό θα ήταν να σταματήσει να... κλαίει και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Την ίδια ώρα, υπογράμμισε πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, παρόλα αυτά, όπως ανέφερε: «Μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ, το ξέρετε ότι είμαι κοντά σας, είμαι μαζί σας, πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση και φέτος του νταμπλ».

Διαβάστε ακόμη...