Είπε ναι ο Περέιρα για ξένους διαιτητές στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Από sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Μέλο Περέιρα απάντησε θετικά σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο αίτημά τους για ξένους διαιτητές στο Κύπελλο. Απομένει μόνο η τυπική έγκριση από την ΕΠΟ και για τη χρήση του VAR.
Πηγή: sdna.gr
Είπε ναι ο Περέιρα για ξένους διαιτητές στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός


Οριστικά με ξένους διαιτητές θα πραγματοποιηθούν τα δύο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, o Πορτογάλος αρχιδιαιτητής απάντησε θετικά στο κοινό αίτημα των δύο ΠΑΕ.

Το SDNA σας είχε ενημερώσει από το πρωί της Παρασκευής πως η επιστολή που εστάλη από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό την Πέμπτη και αφού η κλήρωση τους έφερε αντιμέτωπους στην 7η φάση του θεσμού, έφτασε στην ΕΠΟ.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μέλο Περέιρα έδωσε θετική απάντηση στις δύο ομάδες στο αίτημα για τους ξένους διαιτητές, ενώ δεκτό θα γίνει όπως φαίνεται και εκείνο που αφορά τη χρήση του VAR. Για το συγκεκριμένο θέμα απομένει μονάχα η τυπική έγκριση της ΕΠΟ, καθώς από τη στιγμή που τόσο στην Τούμπα όσο και στο ΟΑΚΑ υπάρχει η τεχνική εγκατάσταση δεν αναμένεται να υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Έτσι, όλα δείχνουν πως βαίνουν καλώς και οδεύουμε προς δύο παιχνίδια με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, χωρίς τοξικότητα και καχυποψία έτσι ώστε η όποια αντιπαλότητα των δύο ομάδων να παραμείνει μονάχα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Διαβάστε ακόμη...