Στον σύνδεσμο της Νέας Υόρκης οι γιοι του Αντώνη Τσαλόπουλου (pics)

Από paok24.com:Με... εκλεκτή παρέα παρακολούθησαν τον χθεσινό αγώνα με τη Λαμία οι φίλοι του ΠΑΟΚ που μένουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη και κρατάνε ψηλά το λάβαρο του Δικεφάλου στην αμερικανική μεγαλούπολη!
Πηγή: paok24.com
Στον σύνδεσμο της Νέας Υόρκης οι γιοι του Αντώνη Τσαλόπουλου (pics)

Συγκεκριμένα, τα μέλη του PAOK Fan Club of New York παρακολούθησαν το παιχνίδι στη Λαμία μαζί με τους δύο γιους του Αντώνη Τσαλόπουλο, Χάρη και Σάββα, τονίζοντας με ανακοίνωσή τους:

"Σήμερα είχαμε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς μας επισκέφτηκαν οι δυο γιοί του προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Αντώνη Τσαλόπουλου, Χάρης Τσαλόπουλος και Σαββας Τσαλοπουλος καθώς βρέθηκαν εδώ στην μεγαλούπολη και μας έψαξαν και μας βρήκαν και παρακολουθήσαμε μαζι το σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας στην Λαμία!!

Τον Αντώνη Τσαλόπουλο τον όρισε ο ΑΣ ΠΑΟΚ και είναι πρόεδρος μέχρι και σήμερα του ΤΑΠ από το 2015 καθώς από 2012 περίπου ήταν επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ αλλά και βασικός χορηγός!!!

Να τους ευχαριστήσουμε θερμά και τους δυο που ήρθαν για την παρέα αλλά πιο πολύ ευχαριστούμε για την φανέλα του βόλεϊ που μας έφεραν για τον σύνδεσμο μας με την υπογραφή όλων των παιχτών!!!

Καλή διαμονή να έχετε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο ταξίδι σας και μετά καλή επιστροφή στην πατρίδα!!

ONE NATION
ONE CITY
ONE TEAM
ONE FAMILY".

Διαβάστε ακόμη...