Βόλφσμπουργκ για Βιεϊρίνια: «Τις καλύτερες ευχές για αυτόν τον μύθο» (pic & vid)

Από sdna.gr: Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς ο παίκτης του Δικεφάλου έχει τα γενέθλια του, κλείνοντας τα 34 χρόνια, με την πρώην ομάδα του στην Γερμανία, την Βόλφσμπουργκ, να του εύχεται τα καλύτερα.
Πηγή: sdna.gr
Βόλφσμπουργκ για Βιεϊρίνια: «Τις καλύτερες ευχές για αυτόν τον μύθο» (pic & vid)

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, με την πρώην ομάδα του, την γερμανική Βόλφσμπουργκ, να μην ξεχνάει τον παίκτη που φόρεσε για 5 χρόνια την φανέλα της και του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Συγκεκριμένα, οι «λύκοι» δημοσίευσαν μια φωτογραφία του Αντελίνο Βιεϊρίνια από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Γερμανία, στον προσωπικό λογαριασμό της ομάδας στο instagram, έχοντας την εξής λεζάντα: «Τις καλύτερες ευχές για αυτόν τον Μύθο», με τους οπαδούς της Βόλφσμπουργκ να του εύχονται χρόνια πολλά και τον Βιεϊρίνια να ευχαριστεί με σχόλιο την γερμανική ομάδα.

Επίσης, στον επίσημο λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ στο Facebook, αποθέωσαν τον Πορτογάλο, καθώς θυμήθηκαν ένα γκολ που πέτυχε με την φανέλα των «λύκων», δημοσιεύοντας το βίντεο με το τέρμα, έχοντας την εξής λεζάντα: «Ένα γκολ, χίλιες λέξεις! Χρόνια πολλά και τα καλύτερα, Αντελίνο Βιεϊρίνια!».

 

Διαβάστε ακόμη...