Όλα δείχνουν Ολλανδία και φέτος για την προετοιμασία

Από sfina.gr: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον "πυρετό" του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, αλλά προχωράει παράλληλα και το οργανόγραμμα για την νέα χρονιά.
Πηγή: sfina.gr
Όλα δείχνουν Ολλανδία και φέτος για την προετοιμασία

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν ξεφύγει πλέον σε οργανωτικό επίπεδο, πράγμα που σημαίνει ότι η προετοιμασία για την νέα χρονιά σε βασικούς τομείς έχει ξεκινήσει. Ένας απ' αυτούς είναι και η καλοκαιρινή προετοιμασία, η οποία, όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Ολλανδία.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές για να "κλείσει" ο ΠΑΟΚ το αθλητικό κέντρο και το ξενοδοχείο "Parkhotel" στο Φένλοου. Το περιβάλλον είναι οικείο αφού εκεί έγινε και στο πρόσφατο παρελθόν (σεζόν 2017-18 και 2018-2019) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του δικέφαλου.

Αυτό που απομένει είναι ο καθορισμός των ημερομηνιών της προετοιμασίας που θα γίνει μόλις τελειώσουν τα πλέι οφ, όταν και θα ξεκαθαρίσει το πότε θα ξεκινήσουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Το μοντέλο της "σπαστής" προετοιμασίας σε δύο κομμάτια το ακολούθησε πέρυσι αναγκαστικά και ο Αμπέλ Φερέιρα, αλλά έμεινε ικανοποιημένος από την δομή και την εξέλιξη της προετοιμασίας. Γι' αυτό και ο Πορτογάλος προπονητής συστήνει την Ολλανδία και φέτος για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Εξάλλου, την "χώρα της τουλίπας" επιλέγουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες πρώτης διαλογής για την προετοιμασία τους, κάτι που δίνει την δυνατότητα και για πακέτο δυνατών φιλικών αγώνων.

Διαβάστε ακόμη...