«Τιμή μου που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, μπορώ να κάνω σχεδόν τα πάντα»

Από paok24.com: Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Εμ Τζέι Ρετ, με τον 27χρονο Αμερικανό φόργουορντ - σέντερ να τονίζει μεταξύ άλλων πως μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα στο παρκέ. Συγκεκριμένα, ο Εμ Τζέι Ρετ τόνισε:
Πηγή: paok24.com
«Τιμή μου που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, μπορώ να κάνω σχεδόν τα πάντα»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις και σκέψεις: «Έχω μιλήσει με τον προπονητή και θέλει να υπάρξει μια βελτίωση στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για τα αγωνιστικά του στοιχεία: «Μπορώ να κάνω σχεδόν τα πάντα. Μπορώ να παίζω καλή άμυνα, είμαι αθλητικός, να δίνω ενέργεια. Με ενδιαφέρει να βελτιώνομαι και να βοηθάω την ομάδα μου όσο μπορώ». 

Για το γεγονός ότι έρχεται στην ομάδα στα μέσα της σεζόν: «Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω στην καριέρα μου είμαι επαγγελματίας, με έχουν καλωσορίσει με καλό τρόπο εδώ. Άκουσα πολλά πράγματα για αυτή την ομάδα ειδικά για το παρελθόν έχω πάρει πολλές πληροφορίες ξέρω ότι είναι ένα κλαμπ με σπουδαία ιστορία. Είναι τιμή μου να είμαι σε αυτή την ομάδα».

Για το αν έχει δει την ομάδα: «Είχα δει ένα παιχνίδι με την Μπρίντιζι ήταν ένα παιχνίδι με πολλή ενέργεια σίγουρα υπήρχε θέμα στην άμυνα αλλά γι’ αυτό είμαι εδώ».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...