«Μόνοι εναντίον όλων μέχρι το τέλος»

Από inpaok.com : Ανακοίνωση για το ρατσιστικό παραλήρημα του ΟΣΦΠ εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ανοβέρου, στηρίζοντας τον Ιβάν Σαββίδη, καλώντας παράλληλα τους παίκτες του Δικεφάλου να ξεφτιλίσουν τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Τούμπας.
Πηγή: inpaok.com
«Μόνοι εναντίον όλων μέχρι το τέλος»

Η ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Ανοβέρου αναφέρει:

Μετά την προσβλητική ανακοίνωση του σωματείου από τον Πειραιά δεν γίνεται να μην πάρουμε θέση. Δεν γίνεται να σωπάσουμε και να δεχόμαστε τέτοιου είδους ύβρεις. Θέλουμε να κάνουμε γνωστό ,αν και ο πολύς κόσμος το γνωρίζει, πως ο “Ρώσος” ή ο “Τσετσένος” ή όπως αλλιώς σας βολεύει πλήρωσε από το 2012 και έπειτα 620 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους. Μην ταράζεστε αυτό είναι το νούμερο!!!

Την Σεκάπ ενώ ήθελαν να την πάρουν Τούρκοι έπεισαν τον Σαββίδη να την πάρει και την πείρε γιατί δεν θα άφηνε ποτέ τούρκο να βάλει χέρι σε ελληνική επιχείρηση. Και αφού την αγόρασε τον ζητούσαν να πληρώσει παλιά πρόστιμα. Το ίδιο συνέβη με το Μακεδονία Παλλάς. Επένδυσε στον λιμένα Θεσσαλονίκης να έρθει η όποια ανάπτυξη σε ένα νεκρό οικονομικά κράτος. Ένα λιμάνι που έπρεπε να είναι το μεγαλύτερο της Μεσογείου και όμως το κρατούν για δεκαετίες στην αφάνεια.

Έσωσε επιχειρήσεις όπως το Πόρτο Καρράς μιας και ήταν για λουκέτο όπως και την Σουρωτή, κράτησε πολύ κόσμο σε εργασία, ζουν οικογένειες από τον “Ρώσο” αυτό σε όλη την Βόρειο Ελλάδα. Για σας είναι ένας επιχειρηματίας απλά, για μας είναι εκτός από τον μεγαλύτερο πρόεδρο στην ιστορία της ομάδας μας, η μοναδική πηγή οξυγόνου για την Βόρειο Ελλάδα. Σε μια οικονομία ανύπαρκτη είναι ο μοναδικός που κινείται και δίνει ανάσα στον κόσμο.

Ρωτήστε την Διοίκηση του ΑΧΕΠΑ να σας εξηγήσουν τι κάνει ένας “Ρώσος”. Είναι αυτός που ξαναλειτούργησε η Παναγία Σουμελά. Στημένο το πρωτάθλημα στο οποίο ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος (όχι για πολύ, για αυτό σκούζετε , νιώθετε την ανάσα στον σβέρκο !), κλάμα σε κάθε φάση είναι οφσάιντ είναι δεν είναι πέναλτι. Κουράσατε ακόμη και τον κόσμο σας.

Ασχοληθείτε με τα δικαστήρια σας γιατί σε όποιο άλλο κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο απλά δεν θα υπήρχατε! Επιτέλους επενδύστε στο ποδόσφαιρο αλλά από ότι φαίνεται δεν γίνεται με ένα αντίπαλο όπως ο Σαββίδης από την στιγμή που αυτός μόνο βάζει και εσείς βγάζετε (και όχι μόνο από το ποδόσφαιρο). Από ποδοσφαιρική ομάδα καταντήσατε φασιστική και ρατσιστική οργάνωση.

Δεκαετίες ολόκληρες όσο κατασπαράζατε τις σάρκες του ελληνικού ποδοσφαίρου και είχατε τον ΠΑΟΚ βουτηγμένο στα χρέη ακόμη ακούμε να λέτε: επενδύστε , επενδύστε, εμείς θέλουμε τον ΠΑΟΚ δυνατό πονάμε που ένας κόσμος τόσο περήφανος να ταλαιπωρείται. Και να που βρέθηκε ο άνθρωπος να πληρώσει τα χρέη του ΠΑΟΚ και να τον κάνει πρώτο και πρωταθλητή. Και τώρα δείχνετε το αληθινό σας πρόσωπο. Αυτό το σάπιο, το ύπουλο, το πρόστυχο πρόσωπο.

Αν υπάρχει πρωθυπουργός ας σας σταματήσει πριν δημιουργηθεί θέμα πάνω από αθλητικό.

Για υπουργό αθλητισμού δεν κάνουμε αναφορά μετά την μεταγραφή του στο τμήμα επικοινωνίας γνωστής ΠΑΕ!

Υγ4) : παίκτες του μεγάλου ΠΑΟΚ στις 23.02 ξεφτυλίστε αυτό το σάπιο συνονθύλευμα που έχει καταστρέψει δεκαετίες τώρα το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Υ.γ4α) ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΒΒΙΔΗ μόνοι εναντίον όλων μέχρι το τέλος…

Διαβάστε ακόμη...