Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ηλιούπολη

Από paokvolley.gr: Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2019-20, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ομάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης.
Πηγή: paokvolley.gr
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ηλιούπολη

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, η οποία συνοδεύτηκε από μια καλή εμφάνιση, ο δικέφαλος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ηλιούπουλης, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες για είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μιχάλ Μάσεκ ισοβαθμεί με τον Πανναξιακό στην τέταρτη θέση έχοντας 24 πόντους, ενώ το σύνολο του Δήμου Φιλιππάτου, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας 12 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Για το συγκεκριμένο ματς, η αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Μαρτίνα Ξανθοπούλου,δήλωσε:

"Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη, κόντρα στον Παναθηναϊκό, και η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη. Ωστόσο, κρατάμε τα θετικά αποτελέσματα και κοιτάζουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την Κυριακή κόντρα στην ομάδα της Ηλιούπολης. Φυσικά, η παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο είναι κάτι που δίνει μια έξτρα δύναμη στην ομάδα. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου σε κάθε παιχνίδι".

Διαιτητές: Μπουκουβάλα, Κυριακόπουλος, Παρατηρητής: Μιχελινάκης
Επόπτες: Κοτσικάρη, Βασδέκης, Γραμματεία: Κουμπλή

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στις 17:30, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Διαβάστε ακόμη...